60% 48 szavazat
Sátánfajzat - Warlock 2.

Sátánfajzat - Warlock 2.

Warlock: The Armageddon
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
28
Szereplők (28)
4
Képek (4)
2
Videók (2)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Eljön Sátánfajzat, hogy megmentse láncravert apját. Ezt csak egy szerelmes pár akadályozhatja meg, akiknek természetfeletti erejük van.

(mamiéstöti2)

Rendező: Anthony Hickox
Forgatókönyvíró: David Twohy, Kevin Rock, Sam Bernard
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1994.03.03.
Julian Sands
Julian Sands
Julian Sands
Julian Sands
 
2019.10.31 Kóborló

legújabb vélemény

Véresebbnek véresebb, de, hogy nem jobb mint az elődje, az is biztos

Nem is olyan régen végignéztem újra a Warlock című fantasy-akció-horror mindhárom részét amolyan múltidézésként, hisz anno én is nagyon kedveltem (főleg az első részét). Sajnos vannak olyan filmek, amikre lehet azt mondani, hogy nem öregedtek jól (ku... Teljes kritika

0
 
2019.02.21 Owotonor

Van jelleme a filmnek és kidolgozottsága legalábbis ami a főszereplőt illeti Warlock-t, mégis gyengére sikeredett ez a széria, a humorosabb felfogása helyett inkább a horror vonalat kellett volna erősíteni hogy komolyabbnak tűnjön legalább, a varázslások viszont tetszettek. Részemről a 3. rész a favorit.

0
 
2016.12.05 FunBoi

Bár számomra nem volt egy hatalmas élmény a film, mégis azt kell, hogy mondjam egészen korrekt volt. Van ötlet a koncepcióban, az alakítások is tökre rendben volta, igaz néhol egy kissé túljátszották a szerepüket a színészek. Én egyszeri megnézésre tudnám ajánlani!

0
 
2019.07.09 EDUARD98

Nem a legrosszabb film, amit valaha láttam és a számtalan klisé ellenére még mindig egy korrekt B-kategóriás. Aki szereti a könnyedebb és egy kissé hígabb, nem annyira agyalós fantasy-horrorokat, annak tuti tetszeni fog!

0

A film összbevétele 3 902 679 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A rendező, Anthony Hickox egy rövid jelenet erejéig szerepel a filmben.Szerző: Kóborló

#2
 

A forgatások mindössze 38 napig tartott.Szerző: Kóborló

#3
 

A filmben egy jelenet erejéig feltűnik Mészáros „Michu” Mihály, magyar származású akrobata, színész, akit Warlock megöl.Szerző: Owotonor

#4