Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
Watchmen: Az őrzők

Tartalom

Egy alternatív világban, '80-as évekbeli Amerikában a szuperhősök tevékenységét betiltották. Az emberek, akik egykor szerették, tisztelték őket, ma már megvetéssel néznek rájuk. Rorschach (Jackie Earle Haley) az egyetlen hős, aki nem hajlandó elfogadni a helyzetet, és szembeszáll a törvénnyel. Amikor a szuperhősök egyike gyilkosság áldozatává válik, Rorschach vad elszántsággal nyomozásba kezd, de rá kell jönnie, hogy az ügy hátterében egy sokkal nagyobb horderejű dolog áll, ami az egész világ sorsát megváltoztathatja.
(SódóGA)
 
2016. 06. 21. 17:15 

Egy kissé sajnáltam, hogy egy picit eltértek a képregénytől, már ami a végkifejletet illeti, de ezt leszámítva, azt a képi világot kaptam vissza, mint ami a fűzetek lapjain látható.
A képregény fanoknak kötelező alkotás.

 
2015. 02. 10. 14:57 

A "sötét lovag" mellett az évtized másik filmes csúcsteljesítménye, amivel a képregény adaptációk végleg felkerültek a komoly, "nagy" filmek ligájába. Minden szempontból a felnőtt célközönséget megcélzó, zseniális szatíra, mely egyszerre emeli mennybe és taszítja pokolba a képregényhősök és antihősök mítoszát, feszeget súlyos kérdéseket, s mindeközben egy zseniális karakterekkel, hangulattal és látvánnyal megfűszerezett mozi.

 
2015. 05. 07. 20:46 

Hihetetlenül jó képregényfilm. Szatirikus, elgondolkodtató, igazi társadalomkritika. A színészek kiválóak, és vannak olyan 10-15 perces montázsok, amik rendesen beleégnek az elménkbe. Érdemes megnézni a 3 órás rendezői változatot.

Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
 

Magyarországon a film kijövetele előtt teljesen ismeretlen volt ez a képregénysorozat.

(Pirospingu)
 

Zack Snyder, a rendező megígérte Gerard Butlernek, hogy szerepet kap a filmben, azonba ez nem valósult meg, így a színészt a Tales of the Black Freighter című animációs történetbe válogatta be.

(dittee)
 

Greg Plitt testéről mintázták Dr. Manhattan testét.

(ZeroHero)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.