Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Zero


(Zero)
Zero

Tartalom

A Zéró című filmdráma főhőse egy mézgyár igazgatója, aki miután megijed egy méhecskétől, aki berepül a gyárba, kiszalad a természetbe és méhész lesz belőle. A férfi méhei elpusztulnak egy mobiltorony miatt, ezért barátnőjével elhatározza, hogy elpusztítja a tornyot, megszünteti az áramot, a fűtést, a benzint és az internetet. Véres háborúba kezdenek a fogyasztói társadalom és a politikai éra ellen - legyilkolják a plázák vásárlóit és az ország vezetőit. Az öncélú háború azonban nemzetközi forradalomba megy át... (erare)
 
2016. 03. 31. 09:46 

Kultúrterror, már bocsánat, de az ilyesmire nem értem, hogy jut pénz. Sajnálom, de nagyon nem jött be, érthetetlen, metaforikus köpenybe bújtatott mozi (?).

Filmtekercs: Diktatórikus filmkészítés
Nemes Gyula a Karlovy Vary Filmfesztiválon bemutatott Zeróval napjaink égető globális problémáira hívja fel a figyelmet, radikális filmnyelvet használva.
Cinestar: Zero – A rendszerellenesség csimborasszója
Nem mondunk azzal nagyot – így látatlanban sem -, hogy Nemes Gyula rendező második nagyjátékfilmje, a Zero az egyik legfurcsább magyar mozgóképes alkotás.
VOX: Zero
A filmben egy rövid időre magát Nemes Jeles Lászlót is láthatjuk. Furcsa kontraszt az utóbbi évtizedek legsikeresebb magyar filmjének rendezőjét látni az utóbbi évek legsikerületlenebb magyar filmjében. 30/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.