Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Zero


(Zero)
Zero

Tartalom

A Zéró című filmdráma főhőse egy mézgyár igazgatója, aki miután megijed egy méhecskétől, aki berepül a gyárba, kiszalad a természetbe és méhész lesz belőle. A férfi méhei elpusztulnak egy mobiltorony miatt, ezért barátnőjével elhatározza, hogy elpusztítja a tornyot, megszünteti az áramot, a fűtést, a benzint és az internetet. Véres háborúba kezdenek a fogyasztói társadalom és a politikai éra ellen - legyilkolják a plázák vásárlóit és az ország vezetőit. Az öncélú háború azonban nemzetközi forradalomba megy át... (erare)
2016. 04. 04. 21:57 

Kultúrterror, már bocsánat, de az ilyesmire nem értem, hogy jut pénz. Sajnálom, de nagyon nem jött be, érthetetlen, metaforikus köpenybe bújtatott mozi (?).

2016. 04. 04. 21:56 

Elég rég készült már ennyire gyatra magyar film, egyszerűen nem értem az alkotókat, hogy gondolták ezt komolyan. Furcsa...

2016. 04. 04. 21:55 

Hát ilyen filmet biztosan nem fogunk többet látni az idén. Ez még nem jelenti azt, hogy jó... extrém film ez, de kicsit még darabos.

Udo Kier

mint The lord of the world

Crisztian Kovacs

mint N (as Krisztián Kovács)

Tóth Orsolya

mint Wife

Mohamed Maiga

mint Guide

Dicko Jibrilla

mint Storyteller

Nemes Jeles László

mint Director
Filmtekercs: Diktatórikus filmkészítés
Nemes Gyula a Karlovy Vary Filmfesztiválon bemutatott Zeróval napjaink égető globális problémáira hívja fel a figyelmet, radikális filmnyelvet használva.
Cinestar: Zero – A rendszerellenesség csimborasszója
Nem mondunk azzal nagyot – így látatlanban sem -, hogy Nemes Gyula rendező második nagyjátékfilmje, a Zero az egyik legfurcsább magyar mozgóképes alkotás.
VOX: Zero
A filmben egy rövid időre magát Nemes Jeles Lászlót is láthatjuk. Furcsa kontraszt az utóbbi évtizedek legsikeresebb magyar filmjének rendezőjét látni az utóbbi évek legsikerületlenebb magyar filmjében. 30/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.