Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Zootropolis - Állati nagy balhé


(Zootopia)
Zootropolis - Állati nagy balhé

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít ki vagy, a legnagyobb elefánt és a legkisebb állat is megfér egymással. Amikor megérkezik a városba Judy Hopps, a zöldfülű rendőr, rá kell, hogy ébredjen, nem egyszerű feladat első nyuszinak lenni a nagy és erős állatokkal telezsúfolt rendőrségen. Judy azonban elszántan bizonyítani akar, ezért ugrik az első lehetőségre, hogy a végére járjon egy ügynek, még ha ez azt is jelenti, hogy együtt kell dolgoznia a gyors észjárású szélhámos rókával, Nick Wilde-dal.

(Pillcsi29)

Vélemények

 
2016. 06. 18. 00:39 

Nagyon-nagyon vártam már ezt a filmet, és nem kellett csalódnom. Ennél jobb animációs film idén már nem lesz, ezt meg tudom ígérni. :) Kiváló látvány, humor és sztori, úgy tökéletes, ahogy van.

 
2016. 05. 21. 15:47 

Sziasztok! Szerintem az év legjobb gyerekeknek és "nagy gyerekenek"is szóló meséje. Mikor megnéztem nem hittem ,hogy ilyen jó lesz. De szerencsére nem lőttek le előre mindent az előzetesben.Nemcsak ,hogy kalandos,izgalmas telis-teli fordulatokkal,ráadásul még a szereplők és a környezet is igényesen és részletesen van animálva.Összeségében5/5.

 
2016. 05. 21. 18:15 

Nekem kifejezetten tetszett Elég jó társadalom kritikát ad, már-már összeesküvés elméletet szül mert annyira komplexen mutaja be világunkat. Érdemes megnézni, ritka manapság az élvezhető rajzfilm, megérte a mozijegy árát!

 
2016. 05. 27. 09:43 

Az utóbbi évek egyik legagyafúrtabb krimije Disney csomagolásban, rengeteg humorral fűszerezve.

 
2016. 06. 07. 15:22 

Remek animációs film, fantasztikus ötletekkel és megoldásokkal, csodálatosan összetett és megírt karakterekkel, csupaszív, élő-lélegző világgal. Helyenként kicsit ugyan kiszámítható és nagyon jellemzően tanítani szándékozó (másság, tisztelet, "ne ítélj látszatra" stb.) de ez nem von le az értékéből. Nagyon közel van a műfaj legnagyobbjaihoz, de az a pici hiányzik, hogy igazán nagy klasszikus váljon belőle.

 
2016. 06. 09. 12:13 

Az osztályommal néztem meg moziban a filmet, de szerintem én még jobban szórakoztam rajta, mint a gyerekek. Aranyos animációs rajzfilm, fontos mondanivalóval, amely bővelkedik poénokban.

 
2016. 06. 30. 11:11 

A történet, a grafika, a látvány, mind-mind elsőosztályú. Moziban néztem meg, és azt vettem észre, hogy mindenki tátott szájjal figyeli a rajzfilmet, kicsik és nagyok egyaránt. De, ha már állatok, hol maradtak a szárnyasok, a hüllők, a vízi élőlények? Igaz, megemlítik a rovarokat, de egyet sem láttam, de a többiről semmi. Úgy látszik, csak az emlősök fejlődtek csak, a többi nem, azok kihaltak.

 
2016. 07. 14. 05:13 

Aranyos kis mese, a sztorija annyira nem teccett, de nagyon bejött a képi világa :)

 
2016. 07. 22. 12:04 

Az biztos, hogy az év legjobb animációs filmje. Kicsit nehezen szoktam meg az első 10-15 percben ezt az állat világot, de a végén felvettem a ritmust. A mesei elemeket leszámítva a történet olyan, hogy generációtól függetlenül élvezni lehet. A poénok oltári jók, és a filmes utalások is erősítik a színvonalat. Egyedül néztem meg és hangosan röhögtem rajta. A lajháros jeleneten meg a könnyeimet törölgettem. Zseniális animációs film, kizárt dolog, hogy valaki ezt ne szeresse.

 
2016. 08. 08. 10:36 

Tipikus tanító jellegű mese. Sose ítélj előre! A karakterek nagyon ötletesek és hűek az állati magatartáshoz.

 
2016. 09. 05. 09:28 

Aranyos, vicces , mondanivalója is van és hál' isten nem énekelnek benne a legváratlanabb helyzetekben! Kell ennél több? Nem, de kevesebb sem.

 
2016. 09. 08. 20:15 

Nagyon élvezhető és jó humorú animációról van szó, elsőre talán többet vártam tőle, de dicséret jár érte a készítőknek.

 
2016. 09. 10. 18:00 

Az egyik legjobb animációs film amit az utóbbi években láttam. Csavaros története van, ami nagyon szórakoztató, még engem is meglepett a végén a csavar, nem számítittam rá:D. A rejtett, inkább felnőtteknek szóló poénok mindig viccesek voltak.

 
2016. 09. 27. 09:30 

Nagyon aranyos, imádtam! Bármit el lehet érni, ha akarja az ember, ezt "tanítja" annak, aki megnézi. Szórakoztató volt, szép animációkkal. Kicsiknek, felnőtteknek egyaránt ajánlott! :)

 
2016. 10. 01. 16:12 

Remek animáció, összetett fejlődőképes karakterekkel és tanulságokkal.
Az antropomorfizált állatok tulajdonságai, gondolkodása, cselekedetei minden figyelmet lekötnek. Hihetetlenül jól kidolgozott történet.
Disney karakterek és utalások figyelhetőek meg, minden meseimádónak ajánlom.

 
2016. 10. 02. 21:53 

Cuki darab, tele humorral. Gyerekek számára is jól érthető szarkasztikus poénokkal. Nagyon tetszenek az apró visszautalások a korábbi Disney filmekre benne. Lehet belőle tanulni, tanít is a mese, főleg arra, hogy nem a származás a lényeg. Kicsit azt is megmutatja, hogy a valóságban akinek vannak bizonyos adottságaik (mint pl. itt az oroszlánnak) azok van hogy meg is ragadják az alkalmat, hogy lenézzenek és kihasználjanak másokat. Nincs a mesében egyértelműen rossz karakter szerintem, csak bekattant. Azt láthatjuk ahogy a társadalom hazavágott néhány "embert", akik között volt olyan, aki nem bírta tovább és elpattant nála a cérna. Valahol érthető, valahol meg ...hát.. nem ez a módja a dolgokat "megoldani". Az igazságszolgáltatást nem lehet saját kézbe venni soha, a bosszú nem old meg semmit. --- Ott van ugyanakkor a róka személye, aki úgy van vele, hogy ha minden rókát komisznak és tolvajnak tartanak, akkor ennek megfelelően fog ő is viselkedni: komisz lesz... Holott ha így gondolkodik, akkor örökkön örökké minden rókát bántani fognak majd és elítélni. Remélem, hogy ez a mese felnyitotta a beskatulyázós emberek szemét, hogy ne ítéljenek el minden rókát a származása miatt, és a rókák szeme is felnyílt, hogy igenis tehetnek egymaguk egyenként is azért, hogy egy nap megváltozzon a szemlélet a rókákról. Nekem van két ilyen klassz róka barátom is, akik nélkül nem lehetnék sikeres nyuszi. :)

 
2016. 10. 19. 08:10 

Nagyszerű animációs film! Hatalmas lett: a karakterek, a poénok, a történet, az akció :D, minden nagyon ott van. Nem lehet egy percig sem unatkozni rajta. Kiváló alkotás!

 
2016. 11. 02. 15:24 

A Zootropolis egy fantasztikus animációs film, talán azt sem túlzás állítanom, hogy az év legjobbja. Legjobban a lajhárok karakterét szerettem meg, ők voltak a legviccesebbek. Nagyon jó.

 
2016. 11. 07. 20:13 

Nem nagyon szeretem az újabb animációs filmeket, ezért szkeptikusan ültem be a moziba, de pozitívan csalódtam. Aranyos, ötletes mese. Újszerű az alapötlete. Gyerekeknek készült elsősorban, de több felnőtteknek szóló elrejtett poén is van benne, amitől még élvezetesebb-

 
2016. 11. 25. 18:29 

A Zootropolis hál'Istennek azon animációs filmek gyűrűjébe tartozik, amely ugyanolyan (ha nem jobb) kellemes kikapcsolódást, élvezetes szórakozást nyújt a felnőtt nézői számára, mint a gyerekeknek. Én minden percét imádtam, remekül szórakoztam rajta.

1 2 3 4 5


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.