73% 114 szavazat
Zsákutca

Zsákutca

Dead End
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
17
Szereplők (17)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
1
Cikkek (1)
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Karácsonykor Frank Harrington és családja húsz éve ugyanazon az útvonalon jut el a nagymamához. Idén azonban Frank egy rövidebb utat választ, de kiderül, hogy ez volt élete legnagyobb tévedése. Egy titokzatos, fehér ruhás nõ, aki az erdõben vándorol, halottakat hagyva maga után. Egy láthatatlan sofõr vezette fekete autó, mely a sötét éjszakába viszi uatsait. Szörnyű titkok törnek felszínre, s a karácsony egy rémálommá válik.

Forgatókönyvíró: Jean-Baptiste Andrea, Fabrice Canepa
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2007.10.20. | Netflix (2022.12.02.)
 
2023.03.09 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Érdekes mozi!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy film ténylegesen sokféleképpen lehet beteg. Ez a kifejezés vonatkozhat egy alkotás humorvilágára, látványára, vagy éppen problémáira, gondolatiságaira, és még számos egyéb dologra is. A probléma általában akkor szokott jelentkezni, amikor az alk... Teljes kritika

2
 
2016.12.05 HercegPeter

Nem az az agyoneffektelt, látványvilágra építő film, de éppen ezért jó. A történet érdekes és zavaros, hiszen a végéig nem derül ki, hogy mi a fene folyik itt. Viszont akkor egyből összeáll a kép és minden érthetővé válik. Inkább thiller, mint horror. Végig van egyfajta szorongás az emberben míg nézi.

0
 
2019.02.12 Owotonor

Nagyon elvont és remek alkotás, a család tagjai egytől-egyig fura egyének, a történések pedig csak felerősítik ezt a helyzetet, durva jelenetekkel tűzdelt erős hangulatú alkotás.

0
 
2016.04.20 D. Shaday

Ha nem lett volna a színészi játék rémesen gyenge, azt mondanám, ez egy remek horror. Viszont így is jóval okosabb és átgondoltabb, mint a legtöbb hasonló film, a végén látható fordulat valóban meglepett és az egészet körüllengi egyfajta szürreális atmoszféra, ami percek alatt átragad a nézőre is.

0
 
2017.02.26 Hercegno

Minden kétséget kizáróan ez életem egyik legjobb krimije. Jól felépített rendkívüli fordulatokban gazdag történet, amelybe némi humor is vegyült, amely a műfajban nem túl gyakori.

0
 
Értékelés: 6/10
(2016. 02. 14.)
Azt viszont meg kell hagyni, hogy minden hibája ellenére egy elejétől a végéig szórakoztató horror-thrillerről van szó, ami az egyszeri kikapcsolódásnál többet képtelen nyújtani. 6/10 Több