67% 58 szavazat
Zűrangyalok

Zűrangyalok

Les anges gardiens
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
18
Szereplők (18)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Antoine (Gérard Depardieu) egy jól menő párizsi mulató dörzsölt tulajdonosa. Él, mint hal a vízben, és ideje nagy részét a lányoknak szenteli. Megrázkódtatásként éri, midőn kalandos múltjából váratlanul előbukkan egy régi cimbora. Golyó ütötte sebtől haldokolva Hongkongból kéri, vegye magához ötéves kisfiát, és őrizze meg a gyerek számára több millió dolláros vagyonát. A csillagászati összeg átlendíti Antoine-t a félelem, a gyanakvás meg a kelletlenség korlátján, és útnak indul. A helyes kínai kisfiúval nem is lenne semmi baj, de hogyan hozzon haza ennyi pénzt, miközben bérgyilkosok vadásznak a bőrére? Amint megérkezik Hongkongba, azonnal üldözőbe veszik a gengszterek,… Több

Forgatókönyvíró: Christian Clavier, Jean-Marie Poiré
Zene: Eric Levi
Ország: Franciaország
Premier (HU): 1997.06.05.
Gérard Depardieu
 
2022.07.11 Dorkateo

legújabb vélemény

Ha szereted Depardieu-t inkább ne nézd meg a filmet. Keress valami sokkal jobbat tőle, pl. a Zöld kártyát vagy a Balfácánt.

1
 
2018.01.03 edessszilvia

Idióta, sablonos, és nagyon lapos és unalmas film, kevés jó humorral, vontatott cselekménnyel és erőltetett poénokkal. Többet vártam a színészi válogatás miatt.

0
 
2016.04.20 Alphik

Az már egy ideje nyilvánvaló, hogy Jean-Marie Poiré képtelen leforgatni egy valamire való vígjátékot, de ezzel a filmmel talán el is érte a pályája mélyét. Depardieau szerintem hozza a formáját, de látszik, hogy nem tudott mit kezdeni a szereppel. ... Több

0
 
2016.07.29 Penge

Lehet, hogy az én hibám, de Clavier alakítása egyszerűen irritáló. Szemétre való lenne az egész film, de a sűrű akciózás úgy-ahogy megmenti. Más nem is nagyon történik szinte a filmben.

0