Sajnáljuk, a kért tartalom nem található.
Kérjük, lépj vissza, vagy használd a keresőt az oldal jobb felső sarkában.

Lejátszás
Bad Boys – Mindent vagy többet
Bad Boys: Ride or Die
Premier(HU): 2024.06.06.
| InterCom
| kaland, akció, vígjáték, thriller, krimi

Magazin

$17.6M
/
$16.8M
/
$5.36M
/
$4.36M
/
$2.83M
/
$2.8M
/
$1.59M
/
$1.43M
/
$1.1M
/
Az előző részek 76 és 82%-on állnak. Szerintem a negyedik epizód semmivel nem rosszabb, mint az előzőek, talán csak kevesebb benne a sztár bácsi.
5 órája
Kevesen hitték volna, hogy pont ezt a mozit is érdemes újrafeldolgozni. Lehetséges, csak máshogyan. Persze az eredeti történet sem egy Byron-mű, mégis valahogyan arra a korszakra és azokra a karakterekre volt kitalálva. Egy...
7 órája
Nekem az, hogy lemásolják a 10-20 éve megcsinált bankrablófilmeket, nem számít művészi teljesítménynek. Sajnos még akkor sem, ha jól csinálják. Hiába szerzel jó színészeket és jó stábot egy klisés, semmitmondó...
7 órája
Légy tagja a MAFAB közösségnek és oszd meg a gondolataid.

Kedvencek voltak

Szunnyadó vérebek (2024)

Szerző: csd

Mátrix (1999)

Ruffian, a csodakanca (2007)

Szerző: Bafam
Emmanuelle Nicot 1985. november 18-án született Franciaországban, Sedanban. Tanulmányait a l'Institut des Arts de Diffusion művészetokatási intézetben végezte B... több»
Conor Anthony McGregor 1988. július 14-én született az Írországi Crumlinban. 35 éves, kétszeres MMA-világbajnok pehely-, és könnyűsúlyban. Foglalkozásat tekintv... több»
Nicolas Vanier (1962. május 5. Szenegál) francia kalandor, író és rendező. Afrikában született, gyerekkora nagy részét nagyapja sologne-i farmján töltötte Franc... több»
Debora Tamar Cahn író, forgatókönyvíró, televíziós és filmproducer. A Columbia Egyetemen a Barnard College-ban végzett, továbbá színészmesteri diplomát szerzett... több»
Czukor Balázs
Margaret Qualley
Jesse Plemons
Willem Dafoe
Tyler Cameron
Bishop Black
Will Smith
Martin Lawrence
Nagyon régen , még főiskolás koromban láttam a filmet. Azt hiszem mindenkinek van egy bakancs listája azokról a filmekről amik élete során a legjobban tetszettek. Ez nálam az elő 3 közé került . Évekig nem tudtam pontosan a címét , mára sik
Nekem ez a rész nem volt olyan meggyőző mint az első rész. Rögtön megnéztem mindkét részt egymás után. Megjöttek a válaszok, de valahogy az előző nagyobbat ütött. Négyes, köszönöm.
Van valami, amiről szeretnél beszélgetni? Indíts egy új témát.