Sorozatok

Új sorozat adatlapok

NASA-találmányok
#21

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Az űrkutatás sokunk szemében egy misztikus, megközelíthetetlen világ, melyet az elzártsága és bonyolultsága miatt esélyünk sincs megérteni. Nos, a világ legnagyobb... több»

Rendező: Jonny Caplan

Self Modulation
#22

dráma | vígjáték

Ahmad szíriaiként illegálisan él Libanonban. Az élete megfeneklett, munkanélküli és depressziós. Minden megváltozik azonban, miután szemtanúja lesz egy férfi öngyilkosságának. Az... több»

Heroes: Eclipsed
#23

akció

A 2006 és 2010 között sugárzott nagysikerű sorozat, a Hősök rebootja. több»

#24

dráma | történelmi

Disney+ (2024.05.15.)

Egy 1960-as évekbeli történet két férfiról, büszkeségükről, kapzsiságukról és testvériségükről. több»

#26

dokumentum | sportfilm

Netflix (2024.05.08.)

Anglia drámai vereséget szenvedett büntetőkkel Olaszország ellen, és káosz alakult ki, amikor több ezer jegy nélküli szurkoló próbálta megrohamozni a Wembley Stadiont. több»

Moresnet
#27

dráma

Egy férfi halálos üzenetet kap, amely arra készteti, hogy megakadályozza a jövőbeli meggyilkolását, és megvédje a hozzá legközelebb állókat ugyanettől a sorstól. több»

#28

68 UFO Factory  (2024)

vígjáték

Az Ogarrio del Cobre romos bányavárosban még élő néhány idős ember turistákat akar vonzani, hogy kifizethessék adósságukat a kormány felé, amely azzal fenyeget, hogy megfosztja őket... több»

Shifting Gears
#29

vígjáték

Matt önfejű özvegyember, és egy klasszikus autóműhely tulajdonosa. Amikor külön élő lánya és tizenéves gyermekei megérkeznek a házába, elkezdődik egy igazi történet. több»

Rendező: Julie Thacker

Szereplők: Kat Dennings, Tim Allen

Amadeus
#30

NA Amadeus  (2024)

A 25 éves Amadeus apja halála után munkanélküliként érkezik Bécsbe. Összeáll Constanze Weber énekesnővel, aki segít neki Salieri udvari zeneszerzővel kapcsolatba kerülni, és olyan... több»

Szereplők: Paul Bettany, Will Sharpe

#31

akció | dráma

A sorozat a Római Birodalom egy olyan oldalát tárja fel, amelyről eddig még soha nem esett szó – a tömegek szórakoztatásának mocskos üzletét, amely a népnek azt adja, amit a... több»

#34

NA Máxima  (2024)

dráma | thriller

Máxima Zorreguieta reflektorfénybe kerül, amikor megjelenik a holland trónörökös oldalán, de mire Willem-Alexander megkéri a kezét, a múlt utoléri. több»

#35

dráma

Egy Németországban élő zsidó család élete. több»

#36

vígjáték

John Mulaney komikus egy olyan héten fedezi fel és örökíti meg Los Angelest, amikor sok másik komikus tartózkodik a városban. több»

Szereplők: John Mulaney

Nevelt lányok
#37

dráma

TV-ben (Sony Max, csütörtök 01:33)

Az 1950-es években játszódó megindító történet négy árva lánytestvérről szól, akiket a vér összeköt, de a sors kegyetlenül elválaszt. Annak reményében, hogy a vidéki... több»

#38

72 Blanca  (2021)

dráma | krimi

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

Blanca Ferrando, aki egy tűzeset során kiskamasz korában elvesztette a látását, visszatér Genovába, gyermekkora helyszínére, hogy dekódolóként gyakornokoskodjon a Szent Teodor... több»

Maria Chiara Giannetta játssza a cím/főszereplő nőt. Őt mégse látom a szereplők között.
The Getaway
#39

NA The Getaway  (2024)

valóságshow

Hat alkotó indul útnak Amerika nyugati részén, részt vesznek a társadalmi stratégia és a megtévesztés játékában, szövetségeket kötnek, és próbára teszik egymás bizalmát. több»

Készlethiány: Az ellátásilánc-válság
#40

dokumentum

TV-ben (Spektrum, csütörtök 01:33)

A 2020-as globális lezárások hozták létre azokat a pusztító problémákat, amelyeket ma tapasztalunk: üres polcok és pánikszerű vásárlások, sorok a benzinkutaknál, konténerekkel... több»

Rendező: Adam Orr-Ewing