Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#123

dráma

HBO Max

A São Paulo városában játszódó sorozat párhuzamot von a periférián élő és a nagyvárosok központjában élő fiatalok közötti társadalmi és kulturális különbségek között.... több»

#124

67 Élő bolygónk  (2024)

(1)

dokumentum

Netflix

Bolygónk kék és zöld színfoltjai szinte lüktetnek az élettől. A dokumentumfilm megdöbbentő tudományos felfedezésekre épít, illetve lenyűgöző felvételekkel mutatja be világunk... több»

Több ilyen műsorra lenne szükség, nem igazán lehet lehúzni, mert legalább megpróbál figyelmeztetni bizonyos veszélyekre és objektíven bemutatni, mi a helyzet a minket körülvevő vadvilággal. Cate Blanchett jó választás volt a narrátor szerepére.
#125

dráma

A Leonard Cohen és Marianne Ihlen kapcsolatán alapuló film két magányos embert mutat be, akik egymásba szeretnek, miközben még mindig próbálják felfedezni, kik is ők valójában. több»

#126

76 Svédcsavar  (2017)

dokumentum

Dokumentumfilm a 2009-es svéd G4S készpénzszállító helikopteres rablásról. több»

Milliárdosok szigete
#127

dráma

Egy kis norvégiai tengerparti közösségben találkozunk két családdal, akik a globális lazaciparban esküdt ellenségek. több»

A rák feldolgozása Hannah Fry-jal
#128

dokumentum

Amikor a matematikust és műsorkészítőt, Hannah Fry-t méhnyakrákkal diagnosztizálják, oly módon veszi fel a harcot ellene, amit a legjobban ismer: dokumentumfilmet készít. Hannah a... több»

#129

60 Hapless  (2020)

vígjáték

Paul Green, egy oknyomozó újságíró kalandjai, aki egy kis példányszámú brit zsidó kiadványnak, a The Jewish Enquirernek dolgozik. több»

#130

dokumentum

A részben Charlie Chaplin, Dziga Vertov és a korai filmművészet innovatív szellemisége által inspirált, úttörő dél-afrikai művész, William Kentridge a Covid-járvány éveiben zajló... több»

#131

dokumentum | krimi

Egy dokusorozat, amely feltárja az 1990-es évek végének és a 2000-es évek elejének ikonikus gyermekműsorainak mérgező kultúráját. több»

Inkább hatásvadász, mint tényfeltáró.
#132

animáció | kaland | vígjáték

HBO Max (2024.04.27.)

Az animációs sorozat az eredeti „Tiny Toon Adventures” produkció karaktereit hozza vissza, ezúttal tanulámnyaikat követhetjük nyomon az ACME Akadémián. több»

#133

65 The Synanon Fix  (2024)

(1)

dokumentum

HBO Max

A dokumentumfilm a Synanon szervezet felemelkedését és bukását tárja fel a tagok szemszögéből, akik megélték azt, a korai napoktól, az úttörő drogrehabilitációs programtól a... több»

Rendező: Rory Kennedy

Szörnyű, egyben nagyon érdekfeszítő története. A dokumentumfilm jó munkát végzett abban, hogy bemutassa az eseményeket és történéseket, mindenképpen megéri megnézni, ha érdekel a téma.
#134

vígjáték

Netflix

Justin Willman bűvész, humorista és csapata bonyolult tréfákat hajt végre gyanútlan célpontokon, hogy segítsenek bosszút állni rajtuk. több»

Rendező: Adam Franklin

Szereplők: Justin Willman

#135

dráma

Egy fiatal újságírónő, aki titokban szexmunkásként dolgozik Nigériában, és a korrupciót akarja leleplezni, az életéért küzd, miközben utat tör magának Európába. több»

#136

dráma

Netflix

Carina összehívja a családját a hagyományos svéd nyárközép-ünnepre, de a vidám alkalom félresiklik, amikor régóta őrzött titkok kezdenek napvilágra kerülni. több»

Borzalmas az összes szereplő egytől egyig, senkit nem tudtam megkedvelni, sem a sógorra pályázó tesót, sem a kapuzarasi panikos mamit sem a menyasszonyt aki bármelyik kanra rá ugrott volna, sem az 50-es sugardaddyt, a többiek kevés jelenetet kaptak. A kamerásnak remegett a keze, a... több»
#137

dokumentum

Netflix

Egy arkansasi büntetés-végrehajtási intézetben egy seriff radikális társadalmi kísérletet hajt végre, hogy a bebörtönzött férfiaknak nagyobb mozgásteret biztosítson ebben a... több»

Nyaralás luxuskivitelben
#138

dokumentum

TV-ben (Spektrum Home, csütörtök 01:33)

A világ minden táján van olyan luxus, exkluzív úti cél, amelyről a legtöbb ember álmodni sem mer. Ezeket a helyeket általában csak a legvagyonosabb magánszemélyek, államfők és... több»

#139

dráma | krimi | misztikus

Humphrey Goodman nyomozó Devonban lép hivatalba, ahol a magas bűnözési ráta miatt a vártnál is nehezebb lesz a helyzet. több»

#140

animáció | kaland | rövidfilm

Netflix

Nyomon követhetjük egy T-rex család fergeteges csínytevéseit, amint az őskori vadonban az élet megpróbáltatásaival küzdenek, miközben hozzá nem értő dinoszauruszok veszik őket... több»

Rendező: Simone Giampaolo