Rólam

Ugyan mit irhatnék magamról. Mint mindenki aki itt van "film" rajongó. Bár több műfaja van én az animéket, rajzfilmeket kedvelem elsősorban. A filmek közül az akció és a "jó" filmeket szeretem. A kor, hogy hány évas vagyok nem számít hiszen a film is kortalan ! Bárhol bármikor meg lehet nézni egy jó movie-t :)  Kinek mit jelent a film ?!  Hát ez összetett kérdés , de nézzük csak. A filmek többsége egy elképzelt "mesén, történeten" alapszik ugyan vannak megtörtént eseményen alapuló filmek, de valjuk meg az életet nem lehet megfogni egy filmel. Maga a filmes szakma is egy álomvilágban él ahol minden nagyon különleges mert van benne jó, rossz, szép, csúnya stb. ez kifogyhatatlan. Ezekből az inpulzusokból áll össze egy film és alakul ki a témája. Mindenki szinte "magát" keresi egy filmben  vagy hasonlítja össze magát életét stb.  Viszont a leghihetetlenebb mozi az álmainkban vannak amit mi vetítünk magunknak az eltelt napi inpulzusokkból összerkva. Tehát akkor egy nap akár két "jó" filmet is megnézhetek egyet a moziban egyet meg amikor alszok. Én úgy gondolom ez egy csodás világ  kár kimaradni belőle és "örüljünk" a technológinak is , hogy ilyen szinvonalon nézhetünk egy filmet. Ami ugyan továbbfejlődik, de reméljük nem lesz ránk káros hatással a sok virtuális érzékekkel.  Végszó : Ha nem is minden nap, de azért érdemes megnézni egy filmet mert életünk is egy mozi !

Üdv YOSI

Vélemények (1429)

NA Új remény  (2012)

2024. 04. 18.
Egy új élet
Remek évadnyitó részt láthattunk. A raktár megsemmisül, Claudia pedig Steve-t akarja visszahozni de a csapat összeáll és Artie órája segítségével Franciaországba utaznak ... több»
2024. 04. 18.
13-as Raktár 3. évad
Azt gondolom az a legjobb évad idáig és ez abban is megmutatkozik, hogy az egyes karakterek fejlődtek és így színesebb lett a történet. Persze kapunk új szereplőket is. ... több»
2024. 04. 18.
Karácsony más dimenzióban
Hát nem erre a végkifejletre száémítottam, de akkor ez már szokás, hogy év végére egy karácsonyi sztorit adnak le évadzárónak. Nem sikerült roszul hiszen most Pete volt a... több»
2024. 04. 17.
A játék
Na ez már valami. Szerintem az évad egyik legjobb része ez, ahol nem csak az érzelmek, akciók és misztikum van, hanem minden megmozdul. Talán azt tudom mondani, a középpo... több»
2024. 04. 17.
H. G. Wells
Remek részt láthatunk, így az évad vége felé ismét belehúztak kicsit. Nemcsak a történet, de az egész jól sikerült. Kezdődik a mechanikus legyekkel, majd Tylert láthatjuk... több»