Rólam

Kedvenc filmjeim:Boszzúállo,Gyűrűk ura trilógia,Alkonyat filmsorozat,Harry Potter filmsorozat,Bosszúállók,Fantasztkus 4 es stb......

Vélemények (103)

2015. 05. 12.
Sam Worhington és Liam Neeson remek színészek egy remek filmben.Látnyányos,izgalmas kalandokkal teli film.Nekem legalább is tetszett és szerintem nem vagyok vele egyedül.... több»
2015. 05. 12.
Király akció film tele remek színészekkel.Hugh Jackmanből remek kis farkast csináltak,Will i am is kellemes meglepetés volt,akárcsak Ryan Reynolds.Mindenképp megéri megné... több»
Macaluay Culkin még mindig nem fogyott ki az ötletekből a betörők elűzésére.Joe Pesci-nek nem ajánlom,hogy alábecsülje a 8 éves kisfiút.Szorakoztato és egy percig sem una... több»
2015. 05. 12.
Dwayne Johnson nagy példakép számomra.A pankrátorban most sem csalódtam.Megcselekszi amit elvárnak tőle,és én ezt vártam.Sajnálom,hogy Channing Tatumnak kevés szerep juto... több»
2015. 05. 12.
Szerintem ilyen a való életben is van.A PLETYKA.Ebből kezdődött minden és an való világban is.Emma Stone nagyon jol felvázolta ezt,és nem csak szórakoztató de számomra ta... több»