Az Ahol a sötétség lakozik olyan természetfeletti horrorfilm, ami már a megjelenése előtt nagy port kavar. 

Az idei év elejéi sikeres fesztivál debütálása és lelkes kritikák után a film óriási felhajtást kelt a horrorrajongók körében a közösségi média platformokon. Az Ahol a sötétség lakozik egy indiai-amerikai középiskolás diák, Sam történetét követi, akinek szembe kell néznie egy démoni entitással, mikor az elrabolja volt barátnőjét. A film az elismert rendező, Bishal Dutta nagyjátékfilm debütálása, aki egy izgalmas, kultúrák közötti rémsztorit miutat be, ami garantáltan a székekbe szegezi a nézőket. 

Az Ahol a sötétség lakozik három nap múlva debütál a mozikban. 

A természetfeletti horror középpontjában az indiai-amerikai középiskolás diák, Sam áll. Ahogyan a legtöbb középiskolás, Sam is elszántan próbál beilleszkedni a társai közé, megtagadva ezzel származását. Azonban Sam volt barátja, Tamira, váratlanul visszahúzódóvá válik, egyre elgyötörtebben néz ki és mindenhová egy rejtélyes üveggel közlekedik. Amikor Sam és Tamira végre megbeszélikkonfliktusaikat, az üveg tartalma kiszabadul, Sam rájön, hogy vissza kell kapcsolódnia az ősi örökségéhez annak érdekében, hogy legyőzze a gonoszt.

A South by Southwesten debütált film előzetesét ezidáig 5,5 millióan látták.

dráma | horror | thriller

Sam (Megan Suri), az indiai-amerikai tinédzser konzervatív anyjával és asszimilálódott apjával él egy idilli külvárosban. Sam kulturális bizonytalanságai egyre nőnek elhidegült... több»