A múlt hét folyamán debütált a Netflixen a Moszul ostroma, amelynek produceri munkálatait a Végjáték rendezőpárosa, Anthony és Joe Russo jegyzi.

A film már az előzetesében is elképesztően drámai és élethű akciót kínál, a történet szerint egy elit kommandós csoport egy igencsak veszélyes küldetésre indul, hogy felszabadítsák az Iszlám Állam megszállása alatt álló Moszul városát.

A film 93 százalékos értékelést tudhat magáénak 148 szavazat alapján a Mafabon, de nézzük is egy picit részletesebben, mit  gondolnak róla a hazai nézők:

“Na ez zseniális volt, le a kalappal az alkotók előtt. Erős, pörgős, intenzív, a Netflix most mutatott valamit, ami miatt érdemes leülni a tévé elé” - írja Sonny nevű felhasználónk, aki a maximálisan adható öt csillaggal értékelte a produkciót.

“Nagy várakozásaim voltak a filmmel kapcsolatban, amit szerencsésen be is bizonyított - bár nem teljesen közel-keleti a produkció, mégis sokkal hitelesebbnek tűnt, mint más amerikai filmek” - olvasható Bendegúztól.

Tofis négy csillaggal jutalmazta a filmet és az alábbiakat írja: “Jó film, dea brutalitása ellenére mégis azt éreztem, hogy még így sem fogjuk tudni soha megérteni és megérezni azt, amit az emberek Irakban. Kellenének még ilyen alkotások!”

“Jó film, dea brutalitása ellenére mégis azt éreztem, hogy még így sem fogjuk tudni soha megérteni és megérezni azt, amit az emberek Irakban. Kellenének még ilyen alkotások!” - jegyzi meg tömören vazul.

A Moszul ostroma tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában, bővebb információt, előzetest, képeket és érdekességet a film adatlapján találtok. Jó filmezést kívánunk!