A Fekete Özvegy forgatási fotói leleplezték a Marvel új főgonoszát?A kép forrása: ComicBook

Már csak egy hetet kell várni, hogy a Marvel filmesuniverzum harmadik fázisának utolsó része, a Pókember – Idegenben a hazai mozikba is megérkezzen, a stúdió azonban már most gőzerővel dolgozik a további produkcióin.

Fekete Özvegy forgatása már javában zajlik, ráadásul nem máshol, mint Budapesten, így a szerencsésebb hazai rajongók akár könnyen belesétálhatnak egy-egy forgatási helyszínbe. Egy nagy kérdés azonban továbbra is tisztázatlan maradt mindeddig a Fekete Özveggyel kapcsolatban.

Néhány fotó a forgatásokról már keringeni is kezdett a twitteren, amelyen feltételezhetően a későbbi Bosszúálló első nagy nemezise látható. Bár egyelőre nem sikerült ténylegesen beazonosítani a páncélozott katonai járműben furikázó karaktert, a legtöbben eddig a Kiképzőre gondoltak.

Külsőre talán nagyban eltér Kiképző külseje a képregényekből ismerttől, hiszen a szereplő jobbára fehér palástot és koponya formájú sisakot visel. Szinte biztos, hogy nem a végleges felvételek láthatóak a fotókon, így az ismeretlen főgonosz kinézete változhat még. A Fekete Özvegy szinopszisával kapcsolatban egyelőre nincsenek további híreink, a film várhatóan 2020-ban érkezik a mozikba.