Russell Crowe (cikkünk galériájában) nem bánja, hogy nem vállalta Aragorn szerepét Peter Jackson A Gyűrűk Ura-trilógiájában.

Annak ellenére, hogy a filmek hatalmas sikert arattak, világszerte 2,9 milliárd dolláros bevételt hoztak, és a kritikusok is elismerően nyilatkoztak róla, a Gladiátor Oscar-díjas sztárja, Crowe úgy érzi, hogy ez volt a helyes döntés. A brit GQ interjújában Crowe kifejtette, hogy a Jacksonnal folytatott beszélgetése alapján a rendező mást képzelt el a szerepre, és végül Viggo Mortensent választotta.

„Nagyon úgy éreztem, hogy a stúdió hozta meg ezt a döntést, nem pedig a rendező. És beszéltem Peter Jacksonnal telefonon, és ő nem olyan dolgokat mondott, amiket a rendezők mondanak neked, ha tényleg megpróbálnak téged egy projekthez vonzani. Az volt az érzésem, hogy már valaki másra gondolt. És az, hogy én előre lépke és igent mondok, csak az útjába állt volna.”

Jackson most egy új Gyűrűk ura-filmet készít The Hunt for Gollum címmel, amelyet Andy Serkis rendez, és amelynek tervezett bemutatója 2026-ra várható.

Az eredeti trilógiában és A hobbit-filmekben Gandalfot játszó Ian McKellen a közelmúltban arról beszélt, visszatérne-e az új filmben, melyről itt írtunk bővebben.

Crowe-ot legközelebb Ördögűzésben láthatjuk a hazai mozikban, mely július 4-én debütál.

horror | thriller

Egy problémás múltú színész egy horrorfilm forgatása közben kezdi helyrehozni az életét. Mindeközben elidegenedett lánya azon tűnődik, hogy apja vajon visszacsúszik-e korábbi... több»