2021.02.12   szerző: Aki_megmondja_a_tutit   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

Ezek a vígjátékok nem biztos, hogy rosszak, de mindenképpen hülyék. :D

#15

66 Nagyfiúk 2  (2013)

vígjáték

Három évvel ezelőtt élete egyik legemlékezetesebb nyarát élte ált Lenny (Adam Sandler), aki ez miatt úgy dönt, hogy visszaköltözik családjához. Szülővárosában felveszi a... több»

#14

79 Nagyfiúk  (2010)

vígjáték

Öt középiskolai barát harminc évvel az érettségi után találkozik újra. A találkozó apropója volt kosálabdaedzőjük temetése, azonban ha már együtt a csapat, úgy... több»

#13

horror | vígjáték

Egy csapat fiatal elutazik hétvégére a tó mellé. Rájönnek, hogy nem messze tőlük két furcsa külsejű, szakadt fickó is tanyázik, akik leginkább sorozatgyilkosnak tűnnek a... több»

#12

vígjáték

Egy csapatnyi fiatal a már ismert Cindy Campbellel (Anna Faris) és Brenda Meeks-szel (Regina Hall) az élükön meghívást kap az egyik egyetemi tanártól, Oldman professzortól (Tim... több»

#11

vígjáték

Zohan Dvir (Adam Sandler), az izraeli kommandós kemény, mint a kő. Mindig akcióra kész, és soha nem vall kudarcot, ha a terroristák elleni küzdelemről, vagy a női szívek... több»

#10

vígjáték

"Csigidicsá, te, figyuzzá, tesó, szavazzá' má' rám, jó, mer' ha paramentes képvisellő lennék, akkó' csumára nem lenne több anyagi gondod, mer' én a legtutibb anyagot... több»

#9

vígjáték

A zűrös és néhány titkát a sírba vivő családfő búcsúztatása igazi össznépi cirkusszá alakul. Az egész egy eltűnt testtel kezdődik, azután zsarolólevéllel meg... több»

#8

road movie | szatíra | vígjáték

Borat Sagdiyev újságíró a kazah televízió sztárja. Az öntelt, tudatlan, tolakodó férfi a kazah Tájékoztatási Minisztérium megbízásából az Amerikai Egyesült Államokba... több»

#7

80 A diktátor  (2012)

politikai | szatíra | vígjáték

Adott egy mérhetetlenül egoista diktátor, Aladeen, aki minden további nélkül heccből végezteti ki embereit, és akinek egy éjszakára Megan Fox sem elég drága. Addig nincs is baj,... több»

#6

vígjáték

Egy nagyvárost, mint Los Angeles sokféle veszély fenyegethet: természeti katasztrófák, földrengés, árvíz, aszteroida, tornádó... ezek mindegyike egyetlen nap csap le a városra.... több»

#5

vígjáték

Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson a kétezres évek egyik legnépszerűbb paródiája. Olynan filmeket állít pellengérre, mint a Mátrix, a Hatodik érzék, a Tudom... több»

#4

77 Euro túra  (2004)

kaland | road movie | vígjáték

Scottot (Scott Mechlowicz) épp az érettségi bankett előtt dobja a barátnője, így szomorú és kétségbeesett hősünk az asztal alá issza magát, és bánatában megsérti az... több»

#3

64 Nő a baj  (2001)

krimi | romantikus | vígjáték

Senki nem tudja, hogy a páncélban Polaris City egyik legsikeresebb és legszebb üzletasszonya, Lulu Wong rejtőzik. Alexander Wolfe, a város gonosz ura megbízza Rich Mant, hogy... több»

#2

vígjáték | western

Albert, az egyszerű birkapásztor kihátrál egy pisztolybárbajból, mely után barátnője is gyávának bélyegzi meg, és elhagyja a férfit. A poros kisvárosban azonban feltűnik egy... több»

#1

akció | kaland | krimi

Az Agyas és Agyatlan című vígjátékban egy brit tikosügynök kénytelen menekülni egy akciót követően a világuralomra törő ellenség elől. A bátor, vakmerő és brit... több»