A Titanic főgonoszának 'kevésbé b*szható változata': Keményen odaszóltak Elon Musknak

John Oliver egy csaknem harminc perces blokkot szentelt Elon Musk elmúlt évének felelevenítésére a John Oliver-show az elmúlt hét híreiről legújabb epizódjában.

A 2023-as év enyhén szólva is ellentmondásokkal telt Musk szempontjából, hiszen a Twitter felvásárlása után nem sokkal alaposan átszervezte a közösségi platformot. A tömeges felmondások mellett számos átszervezés történt az oldalon, amely végül odáig vezetett, hogy a nevét is megváltoztatták X-re.

Oliver megjegyzése szerint Musk gyakorlatilag “bármelyik filmes gonoszt” képes lenne eljátszani Lex Luthortól kedzve egészen a James Bond főgonoszokig. “Végül ott van mint Billy Zane kevésbé b@szható változata. Az embernek bőven van miből választania” - mondta a humorista, majd mindezt a Titanicból bejátszott jelenettel támasztották alá, amelyben Zane Caledon Hockley-t alakította, Rose Bukater (Kate Winslet) vőlegényét.

“Nehéz megmondani, mi a kínosabb, az, hogy a világ leggazdagabb embere kijátssza a ‘Nem te szakítasz velem, hanem én szakítok veled’-kártyát, vagy az, hogy mindezt zavart csendben teszi, miközben Ralph Lauren midlife crisis kollekciójából származó kabátot visel’ - jegyezte meg Oliver.

A teljes blokkot lentebb tekinthetitek meg.