2019.08.07   szerző: csd   hozzászólások: 0

Még idén ősszel elindul a Disney+ streaming szolgáltatás, amely úgy tűnik, hogy a Marvel filmes univerzumának bővítése mellett számos meglepetéseket tartogat a rajongók számára.

BRÉKING: Jön a Reszkessetek betörők reboot!

A vállalat elnöke, Bob Iger ugyanis maga számolt be korábban, hogy milyen koncepciókat is terveznek megvalósítani a jövőben. Ennek alapján elkészülne az Egy ropi naplója, az Éjszaka a múzeumban, és a Reszkessetek, betörők! újrafeldolgozása.

Iger egyelőre nem árult el bővebb információt a produkcióval kapcsolatban, mindenesetre a szolgáltató további olyan címekkel kívánja erősíteni a műsorkínálatát, mint a High School Musical: The Musical: The Series, amely várhatóan egy 10 epizódból álló parádés showműsor lesz majd.

Mindezek mellett pedig érkezik a Star Wars franchise részeként a The Mandalorian széria és számos Marvel sorozat, többek között a Loki és a WandaVízió. Az egyik legnagyobb várományosnak azonban már most a Susi és Tekergő élőszereplős változata számít Thessa Thompsonnal a főszerepben.

családi | vígjáték

Az igazi bajkeverő Kevin (Macaulay Culkin) egy kissé szétszórt családban él: a hamisítatlan, párizsi vakációra készülők szülők ugyanis otthon felejtik fiukat, amire már csak... több»