Darth Vader mellett Jar Jar is visszatér az Obi-Wan-sorozatban?

A napokban vált hivatalossá az Obi-Wan Kenobi sorozat színészeinek névsora, így most már biztosra vehető, hogy Ewan McGregor mellett Hayden Christensen is visszatér Darth Vader szerepében.

Továbbra is foglalkoztatta a rajongók egy részét, vajon visszatér-e majd Jar Jar Binks, amely enyhén szólva se tartozott a franchise nézőinek kedvenc szereplőinek közé. Az idő azonban mindent megszépít, így egyre többen nyilvánították ki támogatásukat Ahmed Best felé, aki a gungent alakította az előzménytrilógiában.

Erre a történetre viszont úgy tűnik, hogy pontot is tehetünk, hiszen maga Best vágta el a lehetőségét minden további találgatásnak azzal, hogy hivatalosan is bejelentette, ő maga nem vesz részt a sorozat munkálataiban.

“Szeretném megköszönni azt a rengeteg szeretet, amit tőletek kaptam, de le kell szögeznem, hogy nem veszek rész a szériában, bármennyire is szerettem volna. Számomra mindig eksztatikus élmény, hogy újra együtt látom dolgozni azokat az embereket, akik nekem nagyon kedvesek” - írja Best a Twitteren.

Nem lehet persze szó nélkül elmenni amellett sem, hogy Ahmed Best nem mindig kapott ekkora támogatást, néhány évvel korábban arról számolt be interjúban, hogy egy időben rengeteg gyűlölködő üzenetet kapott Jar Jar szerepe miatt, a dolgok pedig odáig fajultak, hogy kis híján öngyilkos lett.