Ewan McGregorral jön Guillermo Del Toro Pinokkió-adaptációja

Egy ideje meglehetősen csendes Guillermo del Toro rendezésében készülő Pinokkió, most azonban friss hírek láttak napvilágot a szereposztással kapcsolatban.

Maga Ewan McGregor erősítette meg egy friss interjúban, hogy részt vesz a produkcióban, ráadásul egy kulcsfontosságú szerepben tűnik majd fel:

“Tücsök Tihamért alakítom majd Del Toro Pinokkiójában. Ezen dolgozom, amióta eljöttem New Yorkból. Maga az animáció stop-motion technikával készül, szóval jó ideig eltartanak a munkálatok. A dialógusokat külön vettük fel, és ezzel a részével már el is készültünk” - nyilatkozta a színész.

A Del Toro-féle Pinokkió várhatóan 2021-ben kerül majd a mozikba, a pontos dátum mindenesetre egyelőre nem ismert. Annyi bizonyos azonban, hogy parádés szereposztással érkezik majd a film, hiszen McGregor mellet Tilda Swinton, Christoph Waltz, Ron Perlman és David Bradley is szinkronszerepet vállaltak a filmben.

A Disney égisze alatt pedig elkészül a Pinokkió élőszereplős változata is, amelyet a tervek szerint Robert Zemeckis rendez.