Emily Ratajkowski "High Low" című podcastjának egy korábbi epizódjában Chloe Cherry (galériánkban) arról beszélt, miért fejezte be felnőttfilmes karrierjét, miután az HBO Eufória című sorozatában játszott szerepe (Faye) után.

"Egyszerűen nem éreztem jól magam, hogy én vagyok az a lány, akit az iparban mindenki, mondhatni, másképp kezel" - mondta. "Amikor még csak egy normális ember voltam, akkor egyenlő esélyekkel indultam, de most már nem." 

Bár azt állítja, a felnőtt filmekre még rengeteg ideje lenne, legalábbis, ami a korát illeti, inkább abbahagyja, mivel a színészkedést még a 60-as éveiben is örömmel folytathatná, de "nem tudnék pornózni, ha már ilyen idős vagyok".

A színésznő mindenesetre büszke az eddigi eredményeire, és arról is vallott, hogy a televíziós sikerei megváltoztatták azt is, ahogyan a személyes szexuális életét látja. "Annyira jól ment, és most már a dolgok másik oldalán vagyok, hogy például a szex velem, az nem ugyanaz, mint a pornó".

Talán meglepő lehet, de állítása a pornósztárként töltött időszaka közel sem hozott annyi pénzt, mint amennyit most keres.

"Amit egy év alatt kerestem a pornóban, azt egy nap alatt megkeresem ebben az iparágban" - árulta el. "Szóval nincs értelme, hogy csak olyan munkát végezzek, amit nem kell".

A színésznő első alkalommal az HBO sorozatának második évadában kapott szerepet az Emmy-díjas Zendaya oldalán.

"A 15 perc hírnevem rengeteg pozitív reakciót váltott ki, és ez őrülten jó érzés" - mondta a Variety-nek 2022-ben. "Irreális érzés, hogy ennyi ember mondja, hogy szeretnek a sorozatban, tényleg".