Friss videón a Mandalorian kulisszái, ismerd meg a sorozatból a Razor Crest űrhajót!

Csupán hetek vannak hátra A mandalori második évadának debütálásáig, a Disney pedig kétségtelenül ért ahhoz, miként csigázza fel a kedélyeket. Egy közel 17 perces videón ugyanis bepillantást nyerhetünk a sorozat munkálataiba, ezúttal pedig hősünk Razor Crest nevű űrhajóját is jobban megismerhetjük.

Bár tény, hogy bébi Yoda több alkalommal is ellopta a show-t, a Razor Crest már most legendásnak számít a Star Wars fanok körében, mostanáig azonban, csupán részleteiben láthatták a járművet. Az elemei egyaránt valami régieset és persze valami újat is magukba vegyítenek, a Mandalorian készítői pedig el is árulnak néhány titkot arról, miként is sikerült megálmodni az űrhajót.

Az Industrial Light and Magic csapata felel a látványérta Mandalorianban, a sorozat készítője, Jon Favreau korábban pedig csupán annyit árult el a Razor Crest eredetével kapcsolatban, hogy gyakorlatilag egy háborús roncs, amely ugyanakkor képes felvenni a harcot akár a lázadók X-szárnyú vadászgépével is.

Nem is szeretnénk tovább húzni az időt, lentebb megtaláljátok a teljes videót, a Mandalorian második évadára pedig október 30-ig kell csupán várni.