Íme az első fotók az új Trónok harca-sorozatból: Képeken a Targaryenek!

Egy ideje már nem hallottunk a Trónok harca spin-offjának, A Sárkány háza munkálatairól, végre azonban kaptunk néhány fotót a forgatásról.

Az új széria cselekménye 300 évvel az eredeti széria történései előtt játszódik majd, amikor a Targaryennek minden uralkodói ház közül kiemelkedtek Westerosban. Rövidesen azonban egy belső családi vita miatt polgárháború tör ki, amely az egész ház bukásához vezethet.

Ahogy az eredeti sorozattól már korábban megszokhattuk, ezúttal is trón megszerzéséért folyik a küzdelem, a belső viszályok pedig egyáltalán nem erősítik majd a Targaryen-ház pozícióját, a történet középpontjában I. Viserys áll, aki mindenképpen azt szeretné, hogy helyét egy napon majd lánya, Rhaenyra vegy át.

Daemon Targaryen sokkal alkalmasabbnak gondolja magát arra, hogy uralkodhasson, így mindent meg is tesz annak érdekében, hogy elérhesse célját, és hogy a királyság egykori fényét visszaállíthassa.

A Sárkány háza a tervek szerint a következő évben debütál majd, a főbb szerepekben pedig  Matt Smith, Paddy Considine, Olivia Cooke, Rhys Ifans, Emma D'Arcy, Eve Best, Fabien Frankel és Sonoya Mizuno lesznek láthatóak.