A farkas gyermekei elég nagy sikernek bizonyult, a legtöbb rajongó talán még nem is ért az első évad végére, az HBO máris berendelte a másodikat. Ám egyelőre nagyon keveset tudni a folytatásról.

Manapság, amikor egyre több szolgáltató kezd versenyezni a nézők kegyeiért és előfizetéseiért, az HBO is igyekszik fennmaradni a vízen. Olyan versenytársakkal kell megküzdenie, mint a Hulu, a Disney+, a Peacock vagy ugyebár a Netflix. Ehhez pedig remek saját gyártású tartalmakra, filmekre és sorozatokra van szükség.

E téren legutóbb A farkas gyermekeivel durrantottak nagyot. Az első évad alig néhány hete jelent meg, és a jelek szerint elég nagy rajongótábort gyűjtött maga köré ennyi idő alatt, hogy a HBO fejesei rábólintsanak a folyatásra.

A farkas gyermekei egy sci-fi, amelyben az emberiség már javában a világűr meghódításán és minél több új bolygó gyarmatosításán fáradozik. A történet is az egyik ilyen új bolygón játszódik, ahol két android – Apa és Anya – azt a feladatot kapja, hogy neveljen fel emberi gyermekeket. Elsődleges céljuk, hogy minden külső hatástól megóvják őket, és tökéletes gyarmatosítókat neveljenek belőlük, akik kérdés nélkül végrehajtják a parancsot. Csakhogy az emberi kolóniát a szétesés fenyegeti, mivel az emberek között hitvita robban ki, amit két tökéletesen semleges Android nehezen tud kezelni.

Egyelőre nem sok részlet ismert a folytatást illetően. Nem tudni, kik ülhetnek majd a rendezői székbe, ahogy azt sem, a már megismert szereplők mellé kik csatlakozhatnak majd újonnan. És persze azt sem, hogy egyáltalán mikor kezdődhet a forgatás és mikor debütálhat a második évad.