Enyhén szólva is hátborzongató képet fest egy munkahelyről a Mariama Diallo és Aurora Guerrero rendezésében készült sorozat, A másik fekete lány, amely mától elérhető a Disney+ műsorkínálatában.

A Zakiya Dalila Harris azonos című New York Times-bestsellere alapján készült széria Nella Rogers, szerkesztőségi asszisztens életét követi, aki belefáradt abba, hogy ő az egyetlen fekete nő a kiadónál, ahol dolgozik. Nem is kérdés, hogy Hazel-May McCall érkezését Nella izgatottan várja, akiről kezdetben csupán annyit tud, hogy szintén feketebőrű.

Hazel könnyedén beilleszkedik az új munkahelyi környezetébe, Nella ugyanakkor egyre inkább bizalmatlankodóvá válik, ám nem tudja eldönteni, hogy gyanújának van bármilyen valós alapja…vagy csak minden a képzelete szüleménye.

Zakiya Dalila Harris eredeti regénye a kritikusok szerint fontos alkotásnak számít napjainkban, hiszen a kötet a faj, az identitás és a munkahelyi dinamika összetettségét vizsgálja a New York-i könyvkiadás túlnyomórészt fehér világában. Harris saját elmondása szerint saját tapasztalataiból merített, ahol közel három évet töltött, mielőtt belevágott a kötetbe.

A sorozat főszerepeiben Eric McCormack, Hunter Parrish, Ashleigh Murray, Brian Baumgartner, Bellamy Young, Garcelle Beauvais és Sinclair Daniel láthatók. A másik fekete lány tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Disney+ gombra kattintva pedig közvetlenül el is indhíthatjátok a lejátsztást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | misztikus | vígjáték

Nella egy afroamerikai szerkesztőasszisztens, aki egy fehér New York-i kiadóvállalatnál dolgozik, és aki izgatottan várja, hogy megérkezzen az új munkatársa. Róla viszont... több»