Mi ez a 99 százalékos új magyar film, amire rákaptak a hazai nézők?

Egyelőre bombasikernek tűnik a fillérekből forgatott Mentés Másképp.

Baráti és családi összefogás eredményeképp született meg a kevesebb mint 5 millióból forgatott független magyar vígjáték, a Mentés másképp, mely mindössze három vetítés után 700 nézőnél tart. A filmet csak a napokban mutatták be Debrecenben, Budapesten és Hajdúböszörményben, de a hazai nézők máris nagyon rákaptak a produkcióra, mely augusztus 26-án debütál országszerte a mozikban. Arról nem is beszélve, hogy a régióban legutóbb 400 fős teltházas vetítéseket legutóbb Nemes Jeles László Oscar-díjas Saul fia című drámája tudott felmutatni.

A történet főhőse egy irodista férfi, Márk, aki belefásult a könyvelésbe. Egy napon felkeresi őt egy barátja, és arra kéri, segítsen neki megmenteni a depressziós lányát. Márk rendhagyó módszert választ, és megpróbálja rávezetni a lányt a boldogság felé vezető útra, aki mindeközben semmit sem sejt a dologról.

A Mentés másképp jelenleg 99 százalékon áll a Mafab.hu-n, amire idén még nem volt példa. Az adatlapot a napokban elárasztották a kommentek, melyek egytől-egyig arról tanúskodnak, hogy valami igazán különleges és humoros produkció született. 

Ha kíváncsiak vagytok a filmre, nézzétek meg az előzetesét idelent.

dráma | vígjáték

Lovas Márk egy kiégett irodista, aki hamarosan betölti a harmincat. A férfi egy nap felkeresi egy kétségbeesett apa, hogy megkérje, hogy különleges, alternatív terápiás... több»