Nyíltan meleg színész lehetne az új James Bond a franchise sztárja szerint, két jelöltje is van

Bár a közelmúltbeli információk alapján csak jövőre kezdik el keresni a következő James Bondot, a franchise sztárja, Ben Whishaw (Q) két nyíltan meleg brit színészt is el tud képzelni a főszerepben.

“Istenem, el tudod képzelni? Úgy értem, ez egészen rendkívüli dolog lenne” - idézi a színészt az Independent. “Persze, hogy szívesen látnám. Hiszek benne, hogy egy olyan világért kell dolgoznunk, melyben bárki, bármilyen szerepet eljátszhat, nagyon izgalmas lenne, ha nem számítana valaki szexualitása, ha elvállal egy ilyen szerepet. Azt hiszem, ez valódi előrelépés lenne” - mondta el a nyíltan meleg Bond kapcsán.

Whishaw-nak pedig már ötlete is van arra, kik lennének a legalkalmasabb meleg brit színészek a szerepre. A színész Luke Evanst és A Bridgerton család sztárját, Jonathan Bailey-t nevezte meg ideális jelöltként.

Hogy miként alakul majd a következő James Bond sorsa, az még kérdéses, de addig még hátra van egy búcsú Daniel Craigtől, aki a 007 Nincs idő meghalni-ban alakítja utoljára a 007-es ügynököt. A film holnaptól látható a hazai mozikban. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan fogadta a filmet a kritika, kattints ide a friss cikkünkért.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»