Szenvedélyes szex a Pókemberben? Így reagált a Marvel Tom Holland ötletére

Tom Holland aktívan kiveszi a részét a Pókember 3 - Nincs hazaút munkálataiból, a fiatal színész egy friss interjúban beszélt arról, milyen ötletekkel is állt elő a produkció kapcsán, amelyeket nem igazán engedtek át a stúdiónál.

Holland a Capital FM volt a napokban, amelyben arról is beszélt, hogy többek között egy szenvedélyes szexjelenet lehetőségével is előhozakodott a készítőknél.

“Több jelenetet is írtam, ötleteltem, amelyeket persze továbbítottam a Marvelnek, a legtöbbre azonban ugyanazt a választ kaptam, hogy ‘Haver, ez borzalmas ötlet, ezt nem csinálhatjuk meg’, persze volt néhány, amelyet végül elfogadtak. Szóval ez egy olyan film lesz, amelyben már nem csak színészként veszek részt” - mondta Holland.

Persze egy ponton érkezett is a kérdés, hogy történetesen milyen ötleteket is dobott vissza a stúdió. “Egy alkalommal felvetettem azt, hogy forgassunk egy szexjelenetet, de erre nyíltan megmondták, hogy ez nem fog előfordulni” - jegyezte meg a színész.

A Pókember 3 utómunkálatai jelenleg is gőzerővel zajlanak, a premierre pedig a tervek szerint már csak az idei év decemberéig kell várniuk a hazai rajongóknak.

@capitalofficial

happy birthday to my hero, tom holland ???? #tomholland #spiderman

♬ original sound - Capital