Újdonságok a Netflixen: 9 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (október 30-november 5)

Miközben szépen átcsordogálunk az ősz utolsó hónapjába, a Netflix újabb szédületes mennyiségű premieráradatot zúdít a nyakunba az elkövetkező napokban. Ezúttal tényleg lesz itt minden: animációs sorozatok, drámák, thrillerek, akció, romantika és dokumentumfilmek is. Listánkban összegyűjtöttük a streamingszolgáltató saját gyártású tartalmait, de ez még nem a teljes kínálat, itt láthatjátok a teljes felhozatalt. A premiereket egy kattintással elérhetitek a weboldalunkról is, megtekintésükhöz viszont előfizetés szükséges a Netflixnél.

#9

51 Tolvajnők  (2023)

(6)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Carole és Alex két zseniális tolvaj, akik az idők kezdete óta a legjobb barátok. Profik, félelmetesek és csábítóak, semmi sem állhat az útjukba. Belefáradva a bujkálásba,... több»

Alex és Carole gyerekkori barátok, akik együtt dolgoznak - tolvajlásból élnek. Ahhoz, hogy ellopjanak egy festményt a Louvre-ból, a fegyverkereskedő Clarence, akit egy drogkartell üldöz, és a bokszoló Sam segítségére van szükségük. Felveszik a harcot a kommandósokkal, és rádöbbennek, hogy kapcsolatuk már soha többé nem lesz a régi.
#8

58 Bezártság  (2023)

(8)

horror | misztikus | thriller

Netflix

Egy viszony elindítja Linát egy titokzatos, árulással és gyilkossággal teli úton, és egy olyan összeesküvésbe vezeti, amely látszólag el akarja őt pusztítani. De ki az igazi... több»

A Bezártság egy pszichológiai thriller, amelyet Nour Wazzi rendezett és Rowan Joffé írt. A főbb szerepekben Finn Cole, Rose Williams és Famke Janssen látható. A szinopszis szerint a boldogtalan házasságban élő Lina (Williams) váratlan konfliktusba keveredik az anyósával (Jannsen).
#7

dráma | romantikus

Netflix

Két 25 éves férfi, akik véletlenül találkoznak, őrülten egymásba szeretnek, majd egy váratlan esemény miatt elválnak. A következő harminc évben a reményt kergetik, hogy újra... több»

A film az 1970-es évek végén játszódik. Két, mindössze 25 éves fiatal találkozik. Véletlenül hozza őket össze a sors és őrülten egymásba szeretnek. Egy váratlan esemény azonban elválasztja őket. Harminc éven keresztül azonban üldözték a reményt, hogy újra egymásra találnak, mert még mindig szeretik egymást.
#6

73 Onimusha  (2023)

(1)

akció | animáció | kaland

Netflix

Az Onimusha című videojátékok alapján készült animesorozat. több»

Egy klasszikusnak számító videójáték adaptációja. A rendező Takashi Miike, aki már nagy elismerést is kivívott magának a műfajban. Az adaptáció középpontjában Miyamoto Musashi áll, akit a néhai japán ikon, Toshiro Mifun ihletett. A korai Edo-korszakban játszódik, amikor Japán a béke felé haladt, és a háborúskodás a történelem homályába veszett, az öregedő Musashi pedig titkos küldetésre indul. A mitikus "Oni-kesztyűvel" felfegyverkezve Musashi démonokkal száll harcba. Az Onimushát az teszi igazán úttörővé, hogy a legmodernebb 3D-s CGI karakteranimációkat gyönyörűen kézzel rajzolt hátterekkel ötvözi. A hagyományos és modern animációs technikák kombinációja friss, magával ragadó élményt ígér a régi rajongóknak és az újonnan érkezőknek egyaránt.
#5

dokumentum

Netflix

A szent kincseket, amelyekről úgy tartják, hogy csodás erőkkel bírnak, zár alatt tartják. Felfedezhetjük a katolikus ereklyék történelmét – és rejtett titkaikat. több»

A dokumentumfilm-sorozat a világ szent helyeihez való példátlan hozzáféréssel a kereszténység leglegendásabb kincseinek titkait tárja fel. A Töviskoronától az ikonikus Szent Grálig ezek a nagyra becsült ereklyék évszázadok óta milliókat inspirálnak. A mítoszokkal és legendákkal átszőtt ereklyék alakították az emberiség történelmét. Most először a világnak is bemutatják, milyen rejtett erő és misztikum lakozik ezekben a tárgyakban.
#4

67 Ferry: A sorozat  (2023)

(1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Ferry Bouman kezdő xtc-producerként próbálja megvetni a lábát a brabanti alvilágban. Johnnal, sógorával, Larsszal, Remcóval és Dennisszel együtt harcol a megingathatatlan... több»

Ferry Bouman kezdő xtc-producerként próbálja megvetni a lábát a brabanti alvilágban. Johnnal, sógorával, Larsszal, Remcóval és Dennisszel együtt harcol a megingathatatlan drogbáróval, Arie Tackkel és egy hírhedt motoros klubbal, hogy kivívja helyét a csúcson. De amikor szerelme, Danielle megismeri Ferry és az üzlet sötét oldalát, világossá válik, milyen árat kell fizetnie azért, hogy a legnagyobb legyen...
#3

akció | animáció | kaland

Netflix

Az Edo-korabeli Japánban egy kardforgató mester álruhában él, és bosszúra készül. több»

Ez a provokatív és vizuálisan lenyűgöző filmsorozat elkalauzolja a nézőt az élőszereplős felnőtt animáció világába. Az Edo-korabeli Japánban játszódó produkció Mizut, a kardforgató mestert követi, aki álruhában éli életét, és a bosszú útját járja a felszabadítását keresve.
#2

75 Nyad  (2023)

(5) (2)

dráma | életrajzi | sportfilm

Netflix

A film Diana Nyad sportoló figyelemre méltó igaz történetét meséli el, aki 60 évesen, legjobb barátja és edzője segítségével elhatározza, hogy megvalósítja élete álmát:... több»

A NYAD a kitartás, a barátság és az emberi szellem győzelmének figyelemre méltó igaz története, amely Diana Nyad világklasszis sportoló életének egy lebilincselő fejezetét meséli el. Három évtizeddel azután, hogy felhagyott a maratoni úszással, Diana (a négyszeres Oscar-jelölt Annette Bening) 60 évesen megszállottan próbálja teljesíteni a távot, amit eddig sosem tett meg: a Kubából Floridába vezető 110 mérföldes úszást, amelyet gyakran a sportág "Mount Everestjeként" emlegetnek. Diana elhatározza, hogy ő lesz az első ember, aki cápaketrec nélkül teljesíti a távot, ezért legjobb barátnőjével és edzőjével, Bonnie Stollal (a kétszeres Oscar-díjas Jodie Foster), valamint egy elkötelezett vitorláscsapattal vág neki az izgalmas, négy évig tartó útnak.
#1

77 A láthatatlan fény  (2023)

(6) (2)

dráma | háborús | történelmi

Netflix

Marie-Laure, a vak francia tinédzser és Werner, a német katona története, akiknek útjai a megszállt Franciaországban találkoznak, amikor mindketten megpróbálják túlélni a... több»

A Pulitzer-díjas regény alapján készült úttörő sorozat egy vak francia lány, Marie-Laure és apja, Daniel LeBlanc történetét követi nyomon, akik egy legendás gyémánttal menekülnek a németek által megszállt Párizsból, hogy az ne kerüljön a nácik kezébe. Marie-Laure és Daniel, akiket könyörtelenül üldöz egy kegyetlen Gestapo-tiszt, aki saját önző céljai érdekében akarja megszerezni a követ, hamarosan St. Malóban találnak menedéket, ahol elbújnak visszahúzódó nagybátyjuknál, aki az ellenállás részeként titkos rádióadásokat sugároz. Ám Marie-Laure útja itt, ebben az egykor idilli tengerparti városban óhatatlanul összeütközik a legvalószínűtlenebb rokonlelkekkel: Wernerrel, egy zseniális tinédzserrel, akit a hitleri rezsim az illegális adások felkutatására szerződtetett, és aki ehelyett titkos kapcsolatot ápol Marie-Laure-rel.