Unalmas sz*r, kib*szottul gyenge sztorival: Ridley Scott a szuperhősfilmekről

Kérdezd meg Ridley Scottot, hogy mi a véleménye a szuperhősfilmekről, ő nem fog finomkodni. 

“Kib*szottul unalmasak” – mondta Scott nemrég a Deadline-nak adott interjújában, a szavai pedig alaposan felkorbácsolták az indulatokat a közösségi médiában a Marvel és úgy általában a képregényfilmek rajongóinak körében : „A [szuperhősfilmek] forgatókönyvei kib*szottul nem jók.”

Elmondása szerint Scott három nagyszerű szuperhősfilmet készített remek forgatókönyvvel… Ezek: A nyolcadik utas: a Halál, a Gladiátor és a Szárnyas fejvadász

Scottnak van egy kérdése az iparhoz: "Miért nincsenek jobb sztorik a szuperhősfilmekben?"

“Ezek szuperhősfilmek. Szóval, miért nincsenek jobb sztorik a szuperhősfilmekben? (...) A [szuperhősfilmeket] többnyire a speciális effektusok mentik meg (...).”

Scott nem először adott hangot a kendőzetlen véleményének, miközben a mai Hollywoodról beszél. A rendező októberben került az újságok címlapjára, amikor az FX-re készülő Alien-sorozatról így nyilatkozott:

„Bárhová is megy [a televíziós sorozat], bármit is csinálnak, az soha nem lesz olyan jó, mint az első” – mondta akkor rendező.

Scott idén két filmet rendezett, Az utolsó párbaj és A Gucci-házat, amelyeket ott emlegetnek a jövő évi Oscar nagy esélyesei között. Utóbbi november 25-től látható a mozikban.

dráma | krimi | thriller

Maurizio Guccival, az ikonikus divattervezővel bérgyilkosok végeztek, a nyomozati szálak pedig feleségéhez, Patrizia Reggianihoz vezettek. Az asszonyt 26 év börtönbüntetésre... több»