Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb "apaság" filmek

#1

93 A bolygó neve: Halál  (1986)

(72) (40)

akció | kaland | sci-fi | thriller

Ripley hadnagy 57 év után kel fel a hibernálásból. Hazatérve tudja meg, hogy az eltelt idő alatt egy emberi kolóniát telepítettek arra a bolygóra, ahol korábban megtámadták őket.... több»

Kibontja és tovább szövi a történetet, az egy halálos szörnyeteg után most egy egész bolygónyival állunk szemben. Emellett többet megtudunk az Alien természetéről, szaporodásáról, és egy izgalmas,látványos,vérbeli akció-horrort is kapunk, megspékelve egy szívszorító... több»
#2

családi | romantikus | vígjáték

TV-ben (Film Now, csütörtök 01:33)

Mikey időközben kissé megnőtt, de az élethez való hozzáállása nem változott. Édesanyja, Mollie feleségül ment álmai hercegéhez, mi több, Mikey hamarosan egy kistestvért is kap... több»

Bár az első rész különösen tetszett, ez a második határozottan a kedvencem! Sokkal viccesebb az egész így, hogy kibővült a család egy kislánnyal is! És a gyerekek talán egészen valódi érzelmeibe nyerünk betekintést! És szerintem a film nézése közben mindenki igazán... több»
#3

84 Teljesen idegenek  (2016)

(21) (3)

dráma | vígjáték

Hét régi jó bart összejön, hogy együtt vacsorázzanak. Az este folyamán úgy döntenek, hogy megosztják egymással az összes e-mailt, szöveges üzenetet, sms-t és telefonhívást, amit... több»

Szóval. Az előzetes alapján azt hinné az ember, hogy ez egy vígjáték. Pedig nem. Az elején pár vicces beszólástól eltekintve ez bizony kőkemény dráma, és a jóféle. A mindennapi élet és emberek drámája, ami lényegében görbe tükröt tart az emberek felé. Rávilágít, hogy... több»
#4

82 Apafej  (1999)

(36) (7)

dráma | vígjáték

Sonnynak (Adam Sandler) nincsenek nagy tervei az életben, semmiért nem akar felelősséget vállalni, és megpróbálja magát távol tartani a felnőtt élet gondjaitól. Nem is csoda, hogy... több»

Hihetetlenül aranyos film, akárhányszor meg tudom nézni, mindig felvidít. Nagyon vicces, és a gyerek meg nagyon aranyos. Egyszerűen tökéletes családi vígjáték. Persze egyszerű, és nincs olyan hűde nagy mondanivalója (persze van neki), de családi kikapcsolódásra pont tökéletes.
#5

81 Paddington  (2014)

(39) (17)

családi | fantasy | kaland | vígjáték

HBO GO | TV-ben (AMC, csütörtök 01:33)

Paddington (Ben Whishaw) egy kis mackó a perui dzsungelből, aki brit neveltetésben részesült, ugyanis nagynénje, Lucy (Imelda Staunton) hajdanán találkozott egy angol felfedezővel.... több»

Nagyon jól sikerült, azonnal klasszikussá lépett elő a szemeben, biztos vagyok abban, hogy ezt a filmet nem fogjuk hamar elfelejteni. Az aranyos gyenge kifejezés erre a filmre, de nem tudok jobbat. A szereposztás is jól el lett találva. Mindegy, hogy az ember hány éves, biztos vagyok... több»
#6

fantasy | vígjáték

A rémségesen bájos család gyerekvigyázót keres. Egyetlenegy jelentkezõ akad, akit nem riaszt el a kaotikus háztartás, õ viszont sajnos titokban háromszoros férjgyilkos, és feltett... több»

Kevés olyan film van, amelyiknek a második része felülmúlja az elsőt, de ez pont ilyen. A története sokkal jobban kidolgozott. A harmadik viszont már kár volt megcsinálni. Az valami borzasztó. Gondolom a pénzhajhászás miatt született meg. Nem csodálom, hogy az eredeti színészi... több»
#7

79 Hanta boy  (1997)

(15) (6)

fantasy | vígjáték

Netflix

Fletcher Reede (Jim Carrey) sztárügyvéd, amihez hozzátartozik, hogy füllent, kamuzik, hazudik, amikor és akinek kell. Karrierje miatt sokszor még fiát, Maxet (Justin Cooper) is... több»

Jópofa film, bár ha belegondolok, hogy mindig mindenki igazat mondana.....hú mi lenne abból! :)
#8

79 Arizonai ördögfióka  (1987)

(11) (9)

krimi | szatíra | vígjáték

Mit tehet a visszaeső bűnöző és rendőrnő szerelme, ha nem lehet gyerekük? Mi mást, mint hogy rabolnak egyet! Kinézik maguknak a sikeres üzletember, Nathan Arizona egyik lányát, aki... több»

A Coen-fivérek korai munkájában megvan szinte minden, amitől a rajongóik szeretik őket. Szatirikus történet, egyedi humor, suttyó karakterek (de egyáltalán nem suttyó színészekkel, sőt!) és olyan atmoszférával, amely azonnal megkülönbözteti őket a többi filmkészítőtől. A... több»
#9

dráma | thriller

A kényelmes és irigylésre méltó életet élő Peyton Flanders elveszíti férjét, és még meg sem született gyermekét. Nincs más választása, új életet kell kezdenie. Az élet,... több»

Nagyon jó film, végig lehet borzongani az eseményeket, fenntartja a figyelmet. Bár már nagyon régen láttam, de emlékezetes film maradt számomra. Jó színészi alakítás, a női szereplőtől feláll a hátamon a szőr. Izgalmas film.
#10

családi | dráma | vígjáték

Peter (Tom Selleck), Michael (Steve Guttenberg) és Jack (Ted Danson), a három jóképű, befutott agglegény lába elôtt hever az egész világ. A színész Jack épp külföldi forgatásra... több»

Elmondhatom, hogy a kezdetektől szeretem ezt a filmet, és ez egy olyan amerikai feldolgozás, ami szerintem jobban sikerült, mint az erdeti francia változat. Kb. másfél ével ezelőtt újra megnéztem, miután megszületett a kisfiam, és még mindig szenzációsnak tartom. Hangosan jókat... több»
#11

84 Kontroll nélkül  (2019)

(6) (8)

dráma

Telekom TVGO

Megindítő történet egy kilencéves kislányról, aki ellenséges magatartással reagál a szülői szeretet hiányára. Mindenhol kívülállónak érzi magát, nem tud beilleszkedeni,... több»

Titkon mindenki sejti, hogy óriási problémák vannak a családsegítő rendszerrel, hogy az intézetben nevelkedő gyerekek élete nem fenékig tejfel, de hajlamosak vagyunk szemet hunyni olyan dolgok felett, melyek nem érintenek minket. Nora Fingscheidt pedig éppen ezt nem engedi. A... több»
#12

73 Jurassic Park III  (2001)

(39) (23)

akció | kaland | katasztrófafilm | sci-fi | thriller

Netflix

Dr. Alan Grant tovább kutatja a raptorok intelligenciáját, azonban egy nap felkeresi a gazdag kalandor, Paul Kirby, aki hatalmas összeggel támogatná a professzort, amennyiben elkíséri egy... több»

A Jurassic Park-trilógia kakukktojása, ami olyan laza szálakkal kötődik az első 2 részhez, hogy a trilógiához való tartozása megkérdőjelezhető. Az első fontos változás a film körül, hogy mind Steven Spielberggel, mind Michael Crichtonnal szakít: Spielberg átadta a direktori... több»
#13

73 Felejtés  (2004)

(11)

dráma | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Telly (Julianne Moore) igyekszik túlélni azt, amit nem lehet: egy repülõgép-szerencsétlenég során elveszítette 8 éves kisfiát. A pszichológus (Gary Sinise), aki a legtöbbet segített... több»

Először azt hittem, hogy már láttam a filmet, de abban egy másik neves színésznő van. az eleje tök olyan, utána picit más. Egyszer meg lehet nézni, de többször már az ismert poén miatt nem.
#14

82 Lavina  (2014)

(12) (6)

dráma | vígjáték

Egy négy főt számláló svéd család úgy dönt, hogy a francia Alpokba utazik. Minden jól alakul egészen addig, amíg egy hatalmas lavina maga alá nem temeti a síparadicsom nagy részét.... több»

Én kimondottan szeretem az európai filmeket. Nagyon másak, mint az ázsiai vagy az amerikai filmek. A magyar filmfordítók már megint bizonyítottak: Force Majeure - Lavina. Hát persze. Nem tudok svédül, de ez nekem gyanús :) Egyébként jó film, elgondolkodtató, jól muatatja be, hogy... több»
#15

92 A tanítónő  (2016)

(4) (1)

dráma | vígjáték

A látszólag empatikus és kedves tanárnő tanulóin keresztül manipulálja a szülőket, hogy jobbá tegye magánéletét, legyen szó akár anyagi javakról, akár egy viszony... több»

Első látásra egy belső iskolai ügyről szól ez a cseh-szlovák dráma (a vígjáték műfaji besorolás hatalmas tévedés!), de általános értelemben az egész társadalomra lehet vonatkoztatni. Valamikor a szocializmust „építő” teljes mértékben korhű környezeti korszakban... több»
#16

80 Acélmagnóliák  (1989)

(3) (8)

dráma | romantikus | vígjáték

A hat kisvárosi barátnõ élete olyan, mint bármely más amerikai kisvárosi házi- asszonyé. Õk annyival különbek, hogy komolyan veszik barátságukat, és felelõs- séget éreznek... több»

Az Acélmagnóliák szerintem az egyik legjobb romantikus film, ami valaha készül. A parádés szereposztás mellett a nagy erőssége a történet, és az, ahogy a leghétköznapibb dolgokat is fajsúlyosan kontextusba helyezi.
#17

66 Vivarium  (2019)

(16) (2)

horror | misztikus | sci-fi | vígjáték

Telekom TVGO | TV-ben (Filmbox Premium, csütörtök 01:33)

Egy fiatal pár, aki a tökéletes otthont keresi, csapdába esik egy rejtélyes labirintus-szerű környéken, ahol minden ház egyforma.   több»

Aki horrorra számít, biztosan csalódni fog. Ez egy groteszk dráma sci-fi elemekkel, annak viszont kiváló. Mivel a történet a körforgásról szól – melyben a főszereplők csupán kellékek –, a film vége is kerek, még ha nem is megnyugtató. Én szerettem.
#18

66 Újra otthon  (2017)

(18) (5)

dráma | romantikus | vígjáték

A nemrég elvált Alice (Reese Witherspoon) új életet kezdene, ezért lányaival együtt visszaköltözik szülővárosába, Los Angelesbe. A 40. születésnapi buliján megismerkedik... több»

A főszereplő fiúcskák helyesek, Reese Witherspoon igazán csinos, de ezzel még nem lehet eladni a filmet. A története kicsi elcsépelt, sok izgalom vagy váratlan lépés nem volt benne.
#19

75 Áldatlan állapotban  (1995)

(3) (4)

romantikus | vígjáték

Samnak megvan mindene, ami szem-szájnak ingere: csodás barátnő, pompás állás és egy tűzpiros csodaautó. Ám az életben semmi nem lehet tökéletes. Akkor csap be a legnagyobb ménkű,... több»

Kifejezetten aranyos történet. Tipikus jön a baba,de az apa még nincs készen rá,a nő ezért elhagyja,de végül észhez tér a férfi,és minden viszonylag szép véget ér. Azt szeretem a régi filmekben,hogy nincs szükség hat kg sminkre a nőknek, mert egyszerűen sugároznak.... több»
#20

dráma | romantikus | vígjáték

A csinos és fiatal Helen Harris olyan életet él, amilyenrõl minden lány álmodozik: Manhattan legmenõbb divatügynökségénél dolgozik, karrierje töretlen, napközben divatbemutatókon... több»

Úgy látszik Gery Marshall már csak ilyen szentimentális marhaságokban fog előfordulni, de nem baj, jól áll neki. A legnagyobb azért mégiscsak John Corbett, aki elllenállhatatlanul szexi.