Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb "erotika" filmek

#1

90 Amerikai szépség  (1999)

(73) (13)

dráma | szatíra

Adott egy átlagos, középkorú, unalmas munkát űző és unalmas életet élő amerikai családapa, Lester Burnham (Kevin Spacey), aki az ég egy adta világon semmire sem vágyik. Egészen... több»

Amikor legelőször láttam a filmet semmi nem maradt meg belőle. Aztán annyi helyen olvastam, hogy ez egy kiváló film, hogy azt mondtam, adok neki még egy esélyt. Második megnézés után rájöttem: bennem volt a hiba. Ez tényleg egy kiváló film! Egy igazi megváltástörténet, egy... több»
#2

87 Nyomás utána  (1983)

(13) (11)

akció | kaland | vígjáték

Disney+

A humorral és izgalommal átszőtt film az immár klasszikusnak számító páros, Bud Spencer és Terence Hill stílusában készült. Rosco, a jóképű, munkanélküli vagány alkalomadtán... több»

Én imádom a Bud Spencer és Terence Hill filmeket, nagyon szegény ember lehet lekileg aki nem. Ez az egyik kedvenc filmem közülük. Már 100x láttam de nekem mégis mindig megunhatatlan.
#3

96 Persona  (1966)

(7) (8)

dráma | thriller

Elizabeth Vogler, az ünnepelt színésznő egyik előadása után elnémul és nem hajlandó senkivel kommunikálni. Idegklinikán ápolják, majd Almát rendelik mellé ápolónőnek. A két nő... több»

A Persona igazából egy vizuális költemény egy utazás a lélek legmélyebb, legsötétebb bugyraiba, mindenképp Ingmar Bergman legfontosabb munkája, már a saját korában a megfejthetetlen, kifejezhetetlen jelzökkel illették, pedig a Persona a művészfilmek opus magnumja, Bergman lassú... több»
#4

85 Sin City - A bűn városa  (2005)

(59) (17)

krimi | thriller

Netflix | HBO Max

Sin City egy korrupt és végtelenül romlott város, ahol a gyengéknek esélyük sincs a túlélésre. Mindeki vágyik valamire, van aki bosszúra, van aki megváltásra, és olyan is akad, akit... több»

Szörnyű és borzalmas. Ezt adnám címnek rögtön. Egyáltalán nem találták el a filmet, az alapok jók lettek volna azonban valahogy mégse tudták úgy kivitelezni, ahogy azt illett volna ehhez a filmhez. Sajnos számomra így erősen bukta
#5

84 A specialista  (1994)

(6) (6)

akció | dráma | krimi | thriller

TV-ben (RTL Klub, csütörtök 01:33)

Bosszúvágytól hajtott, titokzatos és rendkívül vonzó nő keresi meg a visszavonult bombagyárost, Ray Quick-et. A férfi nem tud ellenállni a vonzerőnek és fogadalma ellenére segít a... több»

Önmaga műfajában igen kiváló film, de a helyén kell kezelni mindenképpen. A hagyományos szoft akció-thriller számos elemét csúcsra járatja és válik roppant élvezhetővé Ha valaki esetleg a szofisztikáltabb dramaturgia, színészi játék iránt érzékeny és zokon venné az egyes... több»
#6

82 Szólíts a neveden  (2017)

(42) (16)

dráma | romantikus

Telekom TVGO

1983 nyarán, Észak-Olaszországban a 17 éves amerikai fiú, Elio Perlman (Timothée Chalamet) a családja XVII. századi villájában tölti napjait, kottákat másol és Marziával (Esther... több»

Az ilyen filmek után mindig rájövök, hogy tökéletesen boldog lennék, ha a Jóbarátok érzelmi szintjén maradnék. A darab olyannyira megtépázta a lelkem, hogy most jó ideig csak az előző sitcomhoz hasonló műsorokat leszek képes nézni. Az első pillanattól megragadott a... több»
#7

81 Sakáltanya  (2000)

(20) (20)

dráma | romantikus | vígjáték | zenés

Disney+

Violet álma, hogy befutott zenész legyen, akit világszerte ünnepelnek. Ezért útra kel, hogy a nagyvárosban próbáljon szerencsét. Hamarosan azonban rá kell jönnie, hogy az élet nem... több»

Egy jó kis zenés film, amelynek alaptörténete egy tipikus hollywood-i sztori, amelyben a kisvárosi lány a nagy városba utazik, hogy valóra váltsa álmait. Sokan akarnak betörni a zeneiparba, Violet sincs ezzel másképp, ám ő nem énekes, hanem dalszövegíró akar lenni, amihez le kell... több»
#8

90 Paprika  (2006)

(3) (2)

animáció | dráma | fantasy | misztikus | sci-fi | thriller

A történet a távoli jövőben, Tokió városában játszódik. A középpontban pedig egy álomfejtő gép áll, mely jelenleg még csupán tesztelés alatt áll. Ha valaki ellopná, nem... több»

Baromi ötletes (Nolan konkrétan átemelt 2 jelenetet innen az Eredetbe), mégis ez tetszett legkevésbé Satoshi Kontól. Ez az álmok értelmezése téma valóban izgalmas, de a cselekményt kissé kaotikusnak éreztem.
#9

79 Közelebb  (2004)

(28) (16)

dráma | romantikus

A jó házasság alapja az őszinteség. De mi van, ha képtelenek vagyunk őszinték lenni, ha az apró titkokat, a féltett gondolatokat csak idegenekkel oszthatjuk meg? A szerelem, a vágy, az... több»

Négyszer futottam neki ennek a filmnek, várva az euforikus felismerést és a nagy megvilágosodást... Na ez nekem sosem jött el. Parádés színészgárda, valamit szeretne mondani a hanyatló kapcsolatok posványáról és mocskáról, de a képernyőn egy sor érthetetlen cselekmény és... több»
#10

dráma | romantikus

Bertolucci legendás alkotásában, Az utolsó tangó Párizsban című filmdrámában megismerhetjük Paul és Jeanne találkozásának történetét. Miután a férfi felesége öngyilkos lett,... több»

Bernardo Bertolucci ért a nézők sokkolásához. Meglepő fordulatai hihetetlen lendületet adnak a filmnek. Az egyenes szókimondás és a szexualitás ilyen fajta ábrázolása nem teljesen öncélú a filmben, valójában ez adja a mondanivalót, a film mélységét. Kár, hogy manapság a... több»
#11

dráma | misztikus | romantikus | thriller

Bár David (Liam Neeson), a diákjai körében rendkívüli népszerűségnek örvendő professzor és Catherine (Julianne Moore), a sikeres nőgyógyász házassága tökéletesnek tűnik, a nő... több»

Izgalmas, fordulatos film, végig leköti a néző figyelmét. Szemléletesen mutatja be egy kihűlt házasság képét, de megkapjuk a szükséges tanulságot is. A szereplőválasztás tökéletes, tetszett, bár többször nem fogom megnézni, esetleg nagyon sok év múlva.
#12

88 Kutyafog  (2009)

(5) (1)

dráma | thriller

HBO Max | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

A filmdráma középpontjában egy különös család áll, akik elszigetelten élnek a város szélén. A szülők saját belátásuk szerint nevelik három gyermeküket, így azoknak semmilyen... több»

Yorgos Lanthimos elvetemült filmalkotását csak a legaljasabb (és itt ezt a jelzőt szigorúan pozitív értelemben értsük) Michael Haneke filmekhez lehet hasonlítani. A görög rendező valószínűleg nagyon sokat merített az osztrák filmes naturalista műveiből, a rá jellemző... több»
#13

88 A világ közepe  (2016)

(6)

dráma

A film története szerint Kat egy vidám nyarat töltött el a legjobb barátaival, aminek következtében úgy dönt, hogy elszökik otthonról. Phil a nyár után visszamegy a suliba, ahol egy... több»

Az előzetes egy érzelmes és felkavaró romantikus filmet sejtet, ahol két fiatal fiú van a történet középpontjában. A német filmgyártás az utóbbi években bebizonyította, hogy igenis tudnak minőségi filmet csinálni, legyen az egy vígjáték vagy dráma. A világom közepe (Die... több»
#14

dráma

Egy napon Seligman (Stellan Skarsgård) egy összevert nőre talál az egyik sikátorban. Joe (Charlotte Gainsbourg) szemmel láthatóan gondoskodásra szorul. Seligman megszánja a lányt,... több»

Sikerült egy nap alatt végigszenvednem mindkét részét ennek a förmedvénynek. Amennyiben ez a modern filmművészet, köszönöm szépen, én nem kérek belőle. Teljesen életszerűtlen történet, értelmetlen befejezéssel. Már a címből is lehetett tudni, hogy nem egy rózsaszín... több»
#15

dráma

Guida és Eurídice egy brazíliai testvérpár, akik nagyon erősen kötődnek egymáshoz. A két fiatal nőt mindössze két év válassza el egymástól. Konzervatív családban nőttek fel,... több»

Gyönyörű film, de egyúttal tragikus és bizonyos értelemben lehangoló is. A rendezés kiemelkedő az alakítások pedig egy olyan szintet képviselnek, amit tényleg ritkán látni. Egy pillanatra sem jutott az eszembe, hogy színészeket látok, minden mozdulatukat, szavukat és apró... több»
#16

76 Szívek királynője  (2019)

(13) (1)

dráma | erotikus

Cinego

A kiskorúak és fiatal felnőttek védelmével foglalkozó tekintélyes ügyvéd, Anne ránézésre irigylésre méltó életet él. Amikor azonban úgy határoz, megszerzi magának nevelt fiát,... több»

Nem árt ismerni a cím megértését közelebb hozó matematikaprofesszor, Lewis Carroll művét, az „Alice Csodaországban”-t, mert abban szerepel a Szív Királynő (a hirtelen haragú Viktória királynő torzképe.) E műre többször is utal a film, mert ezt a könyvet olvassa fel a... több»
#17

dráma | thriller | vígjáték

Netflix | HBO Max

Eszter a tinédzserkor megpróbáltatásait a mangák világában igyekszik átvészelni. Kívülállóként szemléli kortársait, náluk sokkal többet jelent neki, hogy angoltanára külön... több»

Nagyon vártam Schwechtje Mihály első nagyjátékfilmjét (valójában minden olyan rendezőnek várom a filmjét, aki korábban közreműködött a Terápiában), de a Remélem legközelebb… még ráadásul olyan témát is dolgoz fel, ami napjainkban igen aktuális, így különösen sokat... több»
#18

73 Motel  (2005)

(20) (17)

horror

TV-ben (Sony Movie Channel, csütörtök 01:33)

Paxton (Jay Hernandez) és Josh (Derek Richardson) amerikai egyetemisták, akik hátizsákkal járják az öreg kontinenst. Összetalálkoznak egy izlandi sráccal, és együtt folytatják... több»

Emlékszem, mikor 2006 tavaszán bemutatták idehaza Eli Roth új horrorfilmjét, jó pár hónapig attól volt hangos szinte minden horrorfilmes fórum, hogy mennyire gyomorforgató és kegyetlen filmet sikerült a rendezőnek összehoznia. Mivel már akkor is a horror volt a kedvenc műfajom, én... több»
#19

73 A lény  (1995)

(7) (7)

akció | horror | sci-fi | thriller

TV-ben (Film Mánia, csütörtök 01:33)

Tudósok egy csoportja titkos programon dolgozik. A DNS-specialista Xavier Fitch irányításával egyedülálló kísérletet hajtanak végre, az emberi gént keresztezik egy földön kívüli... több»

Vannak filmek, amiket időről időre előveszek egy újabb megtekintésre, és be kell hogy valljam, eme alkotás is eme filmek közé tartozik (sőt talán még a három évre rá készült második része is ilyen lenne). Pedig ha lehet egy filmre azt írni, hogy nem korosodott túl jól, akkor... több»
#20

93 Dekameron  (1971)

(4)

dráma | romantikus | történelmi | vígjáték

Pestisjárvány pusztít Európa déli részén 1348-ban. Firenzéből sokan megpróbálnak elmenekülni a fekete halál elől. Hét nő és három férfi vidéken húzza meg magát a járvány... több»