Filmek

Legjobb valóságshow filmek

Saját filmes lista készítése
#1

valóságshow

A vetélkedő során két csapat mérkőzik meg egymással, melynek négyfős tagjai között három ismert televíziós személyiség és egy civil személy található. A nyertes csapat... több»

Szereplők: Sebestyén Balázs

Kedvelhető a műsor, bár sokban függ a meghívott vendégektől. Általában ugyanaz a 8-10 celeb vendég szerepel, én az utolsó játékot szeretem figyelni, hogy ki hogyan oldal meg. Tök komolyan veszi vagy elhülyéskedi az egészet.
#2

56 Extrém Activity  (2016)

(4)

valóságshow

A játék alapszabályai nem változtak, ám a műsor címe nem véletlen egészült ki az Extrém jelzővel. A sztárjátékosoknak ugyanis olykor nehezített terepen kell mutogatniuk,... több»

Szereplők: Ábel Anita

Egészen viccesnek számíthatott volna, de nagyon elcsépelt volt. Egyszerűen idegesített, hogy nem normális szereplőket hívtak meg, hanem idiótákat. Sajnos itt sem a minőségre mentek rá.
#3

valóságshow

Disney+

A híres bűvész, Adam Trent megszegi a bűvészet első számú szabályát, és a hétköznapi emberek kezébe adja a varázslatot, hogy életük legnagyobb és legérzelmesebb pillanatait... több»

Szereplők: Robert Artz, Adam Trent

#4

dokumentum | valóságshow | vígjáték

Netflix

Saweetie a szexuális egészség és pozitivitás gondolatát ünnepli ebben a beszélgetős műsorban. Segítségére lesznek szakemberek, humoristák és néhány gátlástalan báb. több»

Rettegek a jövő generációjáért. Ez az agymosott szemét, amit a Netflix és hasonló szolgáltatók nyomatnak a köztudatba, csak elrontja a még befolyásolható elméket. Remélem történik valami nagy kulturális változás az elkövetkező tíz évben, vagy a civilizációnk napjai meg... több»
#5

valóságshow

Az esküvő a világ minden országában hatalmas esemény, az erre való készülődés örömökkel és izgalmakkal teli. A nagy naphoz tökéletesen illő menyasszonyi ruhák kiválasztása... több»

#7

valóságshow

TV-ben (LiChi TV, csütörtök 01:33)

Az évek során Jamie Oliver karácsonykor már sokféleképpen kísérletezett a klasszikusok elkészítésével. Idén azonban a legtutibb receptjeit mutatja be: láthatjuk, hogy milyen... több»

Rendező: Jamie Hammick

Az én bazi nagy olasz lagzim
#8

valóságshow

Maria Pia és Luigi gyermeket várnak, és mielőbb össze szeretnének házasodni, de elegánsan. Van-e elég idő arra, hogy rendesen megszervezzék az esküvőt? több»

#9

valóságshow

HBO Max

A sorozat a lengyelországi drag queenek világába enged betekintést. több»

#10

valóságshow

A sorozat 4. évadának legnagyobb durranásai. több»

A tökéletes szexjáték nyomában
#11

valóságshow

Egy szexuális kiegészítőket gyártó cég új eszközeik fejlesztéséhez 8 nőből álló csapatot hoz létre, hogy tapasztalataik és ötleteik által segítsék munkájukat. A folyamat... több»

Rendező: Colin Rothbart

Szereplők: Chrissie Wunna

#12

valóságshow

Híres csapatok indulnak egy játékba, ahol egy sor csontig hatoló ijesztgető zónával kell szembenézniük, miközben megpróbálnak NEM sikítani, hogy megnyerjék a tekintélyes Medal of... több»

#13

valóságshow

Amazon Prime Video

Olasz hírességek menekülnek 14 napon keresztül. Egy csapat "vadász", akik volt zsaruk, kriminológusok és hekkerek, megpróbálja őket megtalálni, és a nyomukra bukkanva elkapni. több»

#14

valóságshow

A műsorban három személy vall baktériumfóbiájáról, az ezzel kapcsolatos szokásairól, és arról a mértékről, amiben ez befolyásolja mindennapi életüket. több»

#15

valóságshow

Netflix

Fiatalok, de rendkívül ambiciózusok, és nem ismernek lehetetlen a céljaik elérésben. Egy csapat ingatlanügynök egymással versengve próbál meg eladni szemkápráztató... több»

Hát ez egy nagyon gyenge sori volt, rém unalmas és ötlettelen, inkább bele se kezdjetek.
A nagy lakáseladás
#16

valóságshow

4 pár, 4 felújítandó lakás, 40.000 dollár költségvetés fejenként, egyetlen győztes! több»

Szereplők: Jamie Durie, John McGrath

Szerettem nézni, hogy milyen csodálatos házakat építenek. Valós jelenetek voltak benne, csak egy volt a baj, hogy azok a házak nem fen tarthatóak voltak. Sok megható pillanat volt benne.
Power of Love − A szerelem ereje
#17

valóságshow

Vadonatúj napi reality indul Szorcsik Vikivel Napi párkereső realityben debütál műsorvezetőként a képernyőn Szorcsik Viki. A színésznő a Power of Love – A szerelem ereje... több»

Amerikai mesterszakács junior
#18

családi | valóságshow

Fiatalok főzőversenye. több»

Egy évadot láttam csak a sorozatból, de meg kell hagyni, hogy nagyon ügyesek voltak a gyerekek sok ötletes feladatot is kitaláltak a készítők. Rendben volt a műsor.
2021 and Done with Snoop Dogg & Kevin Hart
#19

valóságshow

Vidám visszatekintés egy olyan évre, amely ígéretesen indult, de egy 2020-folytatássá vált. több»

Kevin Hart és Snoop Dogg duója pontosan az, amire egy tavalyihoz hasonó hosszú év után vágyik az átlagember, reméljük, ebből valamiféle rendszer lesz, és minden év végén kaphatunk egy hasonló eszmecserét, de addig is, ha már ez az egy megvan, határozottan érdemes megnézni vagy... több»
Szeret, vagy nem szeret?
#20

valóságshow

Három pár életén keresztül próbáljuk megérteni, hogy mi történik, amikor a kapcsolatukban egy-egy nagyobb lépést tesznek meg – például összeköltöznek. Kifejezetten számunkra... több»