Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  

Filmek

Legjobb valóságshow filmek

Saját filmes lista készítése
#1

valóságshow

A vetélkedő során két csapat mérkőzik meg egymással, melynek négyfős tagjai között három ismert televíziós személyiség és egy civil személy található. A nyertes csapat... több»

Szereplők: Sebestyén Balázs

Kedvelhető a műsor, bár sokban függ a meghívott vendégektől. Általában ugyanaz a 8-10 celeb vendég szerepel, én az utolsó játékot szeretem figyelni, hogy ki hogyan oldal meg. Tök komolyan veszi vagy elhülyéskedi az egészet.
Az én bazi nagy olasz lagzim
#2

valóságshow

Maria Pia és Luigi gyermeket várnak, és mielőbb össze szeretnének házasodni, de elegánsan. Van-e elég idő arra, hogy rendesen megszervezzék az esküvőt? több»

#3

valóságshow

A sorozat 4. évadának legnagyobb durranásai. több»

A tökéletes szexjáték nyomában
#4

valóságshow

Egy szexuális kiegészítőket gyártó cég új eszközeik fejlesztéséhez 8 nőből álló csapatot hoz létre, hogy tapasztalataik és ötleteik által segítsék munkájukat. A folyamat... több»

Rendező: Colin Rothbart

Szereplők: Chrissie Wunna

#5

valóságshow

Amazon Prime Video

Olasz hírességek menekülnek 14 napon keresztül. Egy csapat "vadász", akik volt zsaruk, kriminológusok és hekkerek, megpróbálja őket megtalálni, és a nyomukra bukkanva elkapni. több»

#6

valóságshow

Netflix

Fiatalok, de rendkívül ambiciózusok, és nem ismernek lehetetlen a céljaik elérésben. Egy csapat ingatlanügynök egymással versengve próbál meg eladni szemkápráztató... több»

Hát ez egy nagyon gyenge sori volt, rém unalmas és ötlettelen, inkább bele se kezdjetek.
#7

NA Extrém Activity  (2016)

(4)

valóságshow

A játék alapszabályai nem változtak, ám a műsor címe nem véletlen egészült ki az Extrém jelzővel. A sztárjátékosoknak ugyanis olykor nehezített terepen kell mutogatniuk,... több»

Szereplők: Ábel Anita

Egészen viccesnek számíthatott volna, de nagyon elcsépelt volt. Egyszerűen idegesített, hogy nem normális szereplőket hívtak meg, hanem idiótákat. Sajnos itt sem a minőségre mentek rá.
A nagy lakáseladás
#8

valóságshow

4 pár, 4 felújítandó lakás, 40.000 dollár költségvetés fejenként, egyetlen győztes! több»

Szereplők: Jamie Durie, John McGrath

Szerettem nézni, hogy milyen csodálatos házakat építenek. Valós jelenetek voltak benne, csak egy volt a baj, hogy azok a házak nem fen tarthatóak voltak. Sok megható pillanat volt benne.
Amerikai mesterszakács junior
#9

családi | valóságshow

Fiatalok főzőversenye. több»

Egy évadot láttam csak a sorozatból, de meg kell hagyni, hogy nagyon ügyesek voltak a gyerekek sok ötletes feladatot is kitaláltak a készítők. Rendben volt a műsor.
Szeret, vagy nem szeret?
#10

valóságshow

Három pár életén keresztül próbáljuk megérteni, hogy mi történik, amikor a kapcsolatukban egy-egy nagyobb lépést tesznek meg – például összeköltöznek. Kifejezetten számunkra... több»

#11

valóságshow

Az Esküvő, mindenáron című reality-sorozat középpontjában nem a hófehér ruhában pompázó menyasszony vagy a szmokingban feszengő vőlegény, hanem az ominózus esemény... több»

Házasság és balítélet
#12

valóságshow

Megismerhetünk három párt, akiknek a története bár különböző, mégis mindannyiuk életében található egy közös pont: családjaik ellenzik a házasságukat. Samantha és Eugene... több»

Torták ásza - Különkiadás
#13

valóságshow

Duff Goldman Baltimore legnevesebb édességgyárának méltán büszke tulajdonosa. Ő és mesteri csapata időről-időre a cukrászat remekműveivel kápráztatja el a csodás tortákra éhes... több»

Stílusom a lakásom
#14

valóságshow

Üdvözöljük! Kérem, fáradjon be Észak-Amerika legfényűzőbb, legkáprázatosabb és minden bizonnyal legstílusosabb otthonaiba! Ezen egyedi tervezésű lakások a tulajdonosaik igényei... több»

Egzotikus ízek nyomában
#15

valóságshow

A híres holland sztárséf, Rudolph van Veen ezúttal utazással egybekötött gasztronómiai kalandozásra invitál bennünket! több»

Újragondolt lakoma
#16

családi | valóságshow

Joel Gamoran séf lenyűgöző lakomákat varázsol Amerika lélegzetellállító és meglepő helyszínein olyan meglepő alapanyagok felhasználásával, amelyeket a legtöbb ember egyszerűen... több»

Bollywoodi álomesküvők
#17

valóságshow

3 különleges szerelmespár házasságot köt. De vajon lehetséges egyensúlyba hozni a több ezer éves indiai hagyományokat a modern amerikai szokásokkal?  több»

Dögös és dagi
#18

valóságshow

A szerelem végtelenül sokszínű és változatos. Annak a három vonzó külsejű férfinak azonban, aki történetesen a testes nők iránt érez vonzalmat, meglehetősen sok gondot okoz a... több»