Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb horror filmek 1951-től 1960-ig - Olaszország

#1

77 Szemek arc nélkül  (1960)

(2) (3)

dráma | horror

A zseniális Dr. Génessier azzal kísérletezik, hogy a beültetett szerv ne lökődjék ki. Olyan fiatal lányokat keres, akiknek arcával pótolhatná a lánya, Christiane eltorzult arcát, aki... több»

Nekem még most is feljön a gyomrom kicsit, ha eszembe jut ez a dolog. Nem is annyira félelmetes, mint inkább nyugtalanító film.
#2

77 A démon maszkja  (1960)

(2) (16)

horror

A démon maszkjának története a 19. században játszódik, amikor egy fiatal orvos egy moldáviai faluban reked, és beleszeret az örökösnőbe, Katja Vajdába, akinek a testét megszállja... több»

Ez egy remek boszorkány sztori, igazi gótikus csemege, ajánlom mindenkinek. Van benne sok igazi régi gore jelenet (rögtön az elején szögeket vernek egy nő fejébe). Remek film
#3

horror

Egy csapat fiatal és egy gyönyörű táncosnő reked egy baljós, öreg kastélyban, nem is sejtve, hogy egy vámpírok lakta helyre kerültek. több»

#4

62 I vampiri  (1957)

(1)

horror

Egy őrült tudós egy nőt ejt rabul, hogy kegyetlen kísérletek alá vesse őt. több»

Az első olasz vámpírfilm, és horror is egyben. Nem Bava rendzte végig mert a rendes rendező a felénél behiztizett, és Bavának kellett befelyezni. Van benne egy remek öregedés jelenet (egy vámpírnő saját korára öregszik fiatalságából)
#5

horror

Öt gyönyörű táncoslány a vihar elől menekülve egy hátborzongató régi kastélyban találnak menedékre. A kastély tulajdonosa egy nagyon fura nemesember, akinek egy titkos... több»