Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb történelmi filmek 2012-től 2012-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

59 Bel Ami - A szépfiú  (2012)

(9) (4)

dráma | romantikus | történelmi

Georges Duroy fiatal, jóképű, nagyon ambiciózus fiatalember. Leszerelt katonaként egy huszadrangú párizsi újságnál kap állást, s mivel nagyon rossz anyagi körülmények között él,... több»

Ennek a filmnek mindene rossz: a zene semmilyen, a díszletek hányavetiek, a szereposztás förtelmes, a színészek játéka rémesen gyenge. Nem tudom eldönteni, hogy mindez a rendező hibája vagy a stáb nem vette komolyan a feladatait.
#2

62 Názáreti Mária  (2012)

(2)

dráma | életrajzi | történelmi

Jézus Krisztus édesanyját a Boldogságos Szűzanya életét mutatja be ez a lélegzetelállító eredeti helyszíneken forgatott, kitűnő karakterek által gazdagított, ugyanakkor mindenki... több»

Klasszikus bibliai történet, semmi meglepő újdonságot, esetleg nem várt fordulatot nem tartalmaz. Vallásos nézőknek kötelező film, aki nem érzi magához közelinek a kereszténységet és a Biblia világát, annak szerintem kevésbé érdekes. A hosszú játékidő talán még... több»
#3

50 Bécs ostroma  (2012)

(2)

dráma | kaland | történelmi

A kahlenbergi csata 1683. szeptember 11-én zajlott le a Sobieski János lengyel király és Lotaringiai Károly herceg vezette lengyel-osztrák-német hadak és a Kara Musztafa nagyvezír... több»

Nem egy jó film az biztos, de értékelni kell azt, hogy ez egy indie alkotás - tehát nem politikailag korrekt. Nem hagyták jóvá a fejesek, nem támogatták dollármilliókkal és nincsenek benne a kötelező jelenetek sem, amiket elvárnak. Olyan témát dolgoz fel, amit a politikusok nem... több»