Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb thriller filmek 2012-től 2012-ig - Olaszország

#1

dráma | thriller

Milyen az, amikor egy fiatal férfi a végletekbe viszi el környezettudatos életmódját? több»

Hát, próbáltam összerakni ezt a filmet magamban, de sehogy se ment. Lehet, hogy bennem van a hiba, de szerintem ennek a filmnek egyszerűen nagyobb a füstje, mint a lángja.
#2

53 Halálos leshely  (2012)

(2)

akció | krimi | thriller

Egy detektív valóságos hajtóvadászatot indít egy lövész ellen, aki megakadályozta, hogy elkapjon csapat hírhedt bankrablót.

Michele Placido, a szinte végeláthatatlanul hosszú „Polip” maffia sorozat rendezése után egy ütős akciófilmmel ajándékozta meg a műfaj kedvelőit. Remek akciójelenetek, mozgalmas, előre nem látható fordulatok, pörgés minden percben jellemzi a filmet. Egyetlen bajom volt vele:... több»
#3

horror | thriller

Lisa Boeri sikeres üzletasszony, és megszállottja a pályafutásának. De éjjelenként, ő gyanús privát szórakozóhelykre látogat, ahol egy - tulpa - klubb van, és, ahol a legbetegebb,... több»

Néhány kisebb hiányosságától eltekintve, a műfajában egészen jól sikerült alkotás. Dominál az erotika és a brutalitás, a gyilkolászós-kínzós jelenetekből nincs hiány, a neo-noir hangulat garantált.
#4

horror | thriller

Egy egyedülálló anya elköltözik a lányával az új lakásukba. Nem sokkal később a kislánynak kiesik az első foga és mesélésbe kezd anyukájának, hogy egy fogtündér szokta... több»

#5

43 Drakula 3D  (2012)

horror | romantikus | thriller

Dario Argento, a legendás olasz horrorfilm rendező vezénylete alatt Budapesten forgott a Dracula film, az alapanyagot természetesen Bram Stoker klasszikusa szolgáltatta és Argentoval együtt... több»

#6

30 Igaz szerelem  (2012)

(1)

thriller

Kate és Jack egy boldog pár. Az esküvőjük után egymástól elválasztva ébrednek egy-egy szobában, ahol olyan kérdésekre kell válaszolniuk, amelyekből legféltettebb titkaik is... több»

Nem volt rossz kis film. Egyszer mindenképp meg lehet nézni. A szereplők elég jól ki lettek választva, csakúgy mint a karakterek kidolgozva, de a történet sablonos.