Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb vígjáték filmek 2013-től 2013-ig - Olaszország

#1

krimi | vígjáték

Arturo a szicíliai Palermo szülötte - a film az ő életét kíséri végig. Hősünk szemszögéből ismerkedhetünk meg a maffia szövevényes hálózatával és gyermekkori szerelmével,... több»

Egyáltalán nem jött be. Teljesen mást vártam tőle, mint amit kaptam és valahogy az én szememben nem volt meg az összhang, amit egy ilyen filmtől elvártam volna. Pedig szerintem jó volt színészi választás a szerepekre.
#2

dráma | vígjáték

átfogalamzni: A politika őrület. De tudjuk mindannyian, hogy az őrületet és a zsenialitást csak egy hajszál választja el egymástól. Kénytelen ezzel szembesülni Andrea Bottini, az... több»

A karakterek miatt volt annyira szerethető ez a film, jó kis csapatot állítottak össze erre a filmre és végtére is maga a sztori is egész kellemes és üde volt a már rég megszokott filmekhez képest. Tetszetős és izgalommal teli.
#3

73 A csodabogár  (2013)

(1)

családi | vígjáték

átfogalamzni: Paolo szinte minden napját Gustino barátja bárjában tölti, egy Gorizia közeli kis faluban. Az ivás mellett a negyvenéves, nagydumás férfi egyetlen célja az életben,... több»

Az értékelések alapján sokkal jobbra számítottam. Semmi karaktere nincs ennek a filmnek. Kb. mintha Torrentét beleültetnénk a Tökös tekés történetébe. Csak itt gyenge a színészi játék, gyatra a sztori, gyatra képi világ, semmi olyan ami egy jó (európai) filmet jó filmmé... több»
#4

vígjáték

Egy apa és fiának története, akik úgy döntöttek, hogy délről északig végigjárják az országot. több»

#5

dráma | krimi | vígjáték

1959. Románia. A Kommunista Párt néhány tagja kirabol egy bankot. Miután lebuknak, arra kötelezik őket, hogy vigyék véghez az akciót még egyszer, de most kamerák előtt, ugyanis így... több»

#6

politikai | szatíra | vígjáték

Egy "Mr. Senki"-t véletlenül megválasztanak az Olasz Köztársaság elnökévé. több»

#7

dráma | vígjáték

Az ötvenedik évéhez közeledő Antonio Pane Milánóban él és meglehetősen érdekes foglalkozást űz: "helyettesítő", amolyan beugró ember, aki ott dolgozik, ahol épp szükség van rá.... több»

Alapjában véve nem is lenne egy rossz film, hiszen a főszereplő karaktere annyira általános, hogy a legtöbb ember akár azonosulhat is vele. Érdekes, és talán mindannyiunk számára ismert problémákkal kell megküzdenie, de ezen túlmenően a film humora már kevésbé érdekes. Nem az... több»
#8

dráma | rövidfilm | vígjáték

1955. szeptember, Olaszország. Egy Forma 1-es pilóta verseny közben összetöri az autóját, és egy kis faluban reked, ahol kellemes meglepetések érik. több»

#9

dráma | vígjáték

Netflix

A történet Torinoban játszódik. Egy római kisfiú beleszeret egy rákos kislányba. A fiú bármit megtenne, hogy a lány is beleszeressen, és megmenthesse az életét. több»

Nekem ez a történet egyszerűen nagyon megindító volt. Nagyon elgondolkodtam rajta. Másoknai is csak ajánlani tudom.
#10

dráma | vígjáték

Ernesto, a római férfi saját autójával vállal szállítási és költöztetési munkákat. A munka révén bejárja az egész országot. Az ő szemén keresztül betekintést nyerhetünk az... több»

#11

59 Closer  (2013)

(2)

akció | romantikus | rövidfilm | sci-fi | vígjáték

Valami borzasztó dolog történik a Földdel. Luke és Sarah tudatában van a veszélynek, aggódnak a szenvedélyes, rögtönzött kempingezős hétvége miatt. Két váratlan vendég romba... több»

A trükkök, az űrhajó dizájnja, a kosztümök, egy mai sci-fi sorozat színvonalán vannak. Tehát van olyan jó, mint amennyire rossz a földi szeretők játéka. De ha úgy veszem, hogy vicces szerzői húzás, akkor nem is olyan gáz. Egész pofás a cucc.
#12

vígjáték

Arnaldo, Anita és ikreik, Martina és Federica alkotják a Nardi családot. A férfinek azonban a nosztalgia érzete egyre erősebb lesz, és egyre inkább azután vágyakozik, hogy újra diák... több»

#13

57 Jó reggelt, apa!  (2013)

(4)

dráma | vígjáték

Andrea Manfredini gondtalan életet él: jóképű, sikeres és rajonganak érte a nők. Bár már 40 felé jár, még mindig szingli, de ezzel sincs semmi baja. Így szeret élni: könnyedén és... több»

Ez a film több, mint vígjáték, bár annak sem rossz. Én láttam már az Olasz Filmfesztiválon, és nem csak a humora tetszett, hanem az a fajta jellemfejlődés is, amit a főszereplő bemutatott...
#14

vígjáték

Netflix

Nina és Bernardo ugyan együtt élnek, néhány dologban azonban igencsak különböznek. A lány valódi idealista, aki jobbá akarja tenni a világot, míg a srác értelmiségiként... több»

Nagyon jól és humorosan mutatja be mindkét politikai oldal viselkedési mintáit és hiányosságait. Lehet, hogy még egyszer meg kell néznem, mert a sok nevetéstől lemaradtam sokmindenről.
#15

vígjáték

Valóságos tortúra a vállalati jogászok élete: az állandó meetingek, a neurózis és a nyakkendő gyötri őket, míg az álmatlan éjszakákon és a kávétengeren át eljutnak a... több»

#16

vígjáték

Netflix

Antonio egy csóró, tudatatlan munkanélküli Nápoly szegénynegyedéből. Egyetlen jövedelme az, hogy gyógyszerteszteken vesz részt, vagyis rajta próbálják ki a bevezetendő gyógyszerek... több»

#17

37 AmeriQua  (2013)

road movie | vígjáték

A lusta Charlie ultimátumot kap gazdag szüleitől, hogy álljon a saját lábára, de ő inkább Olaszországba utazik, ahol számtalan kalandban lesz része. több»

#18

vígjáték

Egy baráti társaság Oxfordba utazik, hogy segítsenek egyiküknek megtalálni élete nőjét.