Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb kísérleti film filmek 2014-től 2014-ig - Franciaország

#1

72 Xi you  (2014)

(2)

dráma | kísérleti film

Tsai Ming-liang egy újabb résszel tér vissza a Walker sorozatban, amelyben a szerzetes szokatlan helyről fogad egy tanoncot. több»

Óriási nyugalom és harmónia hatja át az egész filmet, a legfőbb üzenete is talán éppen az, hogy meg kell tanulnunk visszavenni a tempóból, lassítani az életünkön. Különleges és ritka film.
#2

67 Szabadesés  (2014)

(8) (3)

dráma | kísérleti film | vígjáték

Egy nő kiesek az ablakon. Zuhanása során hét lakás története tárul elénk. Mindegyik történet belső szorongásaink vizuális kivetülése. Megtörténhetnek, talán meg is történtek... több»

Olyan ez a film, hogy... még most is kiráz a hideg. Filmes szempontból persze sok mindent fel lehetne róni, kezdve a merev színészi játéktól a túlerőltetett hangvételen át az ócska metaforákig. Ez a sok sebből vérző film mégis elérte nálam a kívánt hatást, nem akarok rosszat... több»
#3

dráma | fantasy | kísérleti film

Egy magányos férfi megismerkedik egy házas nővel. Szerelemre lobbannak, de viharos kapcsolatuknak úgy tűnik, nincs jövője. Eközben egy kutya kóborol vidékeken és városokon keresztül.... több»

Nagyon elvont film. Nem érzek mögötte se tehetséget, se mondanivalót, ez egy tipikus álentelektüell mozi, nem tudom ajánlani senkinek sem.