Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb vígjáték filmek 2014-től 2014-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

dráma | romantikus | vígjáték

Simon Axler öregedő színpadi színész, aki azt szeretné, hogy ráleljen újra a szenvedély az életben. Amikor találkozik a leszbikus Pegeen Stapleforddal, aki már odavan Simonért... több»

Van némi közös ebben a filmben és Birdmanben. Bár utóbbi azért mérföldekkel jobb, de Pacino igazán remek alakítást hozott, amire már egy ideje vártam tőle. Ilyen már ráférne De Niróra is.
#2

krimi | vígjáték

Egy egyetemi kutatót kirúgnak forrásmegvonás miatt. Ahhoz, hogy fenn tudja tartani magát, úgy dönt, hogy drogokat fog előállítani a volt kollégáival. több»

#3

69 Séta a napfényben  (2014)

(5) (3)

dráma | musical | romantikus | vígjáték

A Séta a napfényben című romantikus musicalben Maddie mindössze öt hetes ismeretség után kész arra, hogy kimondja a boldogító igent szerelmének, Rafnak. A frigyre egy kis olasz faluban... több»

Az ilyen jellegű filmek közül, nálam az etalon a "Mamma Mia!". Ugyan ez a film nem érte el azt a szintet, de nekem ennek ellenére tetszett ez a film. A történet egyszerű, kiszámítható de a zenékkel nagyon jól feldobták a filmet, nagyon jó választás volt az összes dal, teljesen... több»
#4

romantikus | vígjáték

Robert egy félénk férfi, aki azonban változtatni szeretne a dolgokhoz való hozzáállásán, így pszichológus segítségét kéri. Egyik nap az orvosánál találkozik a bájos Beával. Nem... több»

Jó film is lehetne, de a végét nagyon elrontották. Vannak vicces részek, aranyos jelenetek, de hiányzik valami plusz a filmből. Nem elég hiteles, nem elég érdekes.
#5

dráma | vígjáték

Elena (Kasia Smutniak) és Antonio (Francesco Arca) mindenben teljesen ellentétei egymásnak. Hiába próbálnak meg ellenállni egymásnak, a kettejük közti vonzalom átírhatja a... több»

Fernand Ozpetek munkáira első nagy sikerfilmje, a Törökfürdő megjelenése óta figyelek. Filmjeiben tiszta karakterek, mély érzések, hétköznapi és különleges emberi kapcsolatok jelennek meg, melyeket a rendező minden filmjében próbára tesz 1-1 váratlan esemény bevonásával.... több»
#6

63 Bocs, hogy élek  (2014)

(1)

vígjáték

Netflix

A Bocs, hogy élek című olasz vígjáték történetének fókuszában egy fiatal építész áll. Serena, a világot látott, kiváló szakember hazatér Olaszországba és lázas... több»

Gyenge film, nem sokat nevettem, nagyon gagyi kivitelezés. A szereplők jól néznek ki, de ez kevés volt ahhoz hogy végignézzem. Unalmas és egyáltalán nem szórakoztatott.
#7

vígjáték

Francesco Taramelli pszichoanalitikus három páciense különböző akadályokkal szembesül szerelmi életében. Márta egy süketnéma embert üldöz szerelmével, aki különféle dolgokat lop... több»

#8

dráma | vígjáték

Edoardo gyermekkorában kisebb egészségügyi problémával küszködött: péniszének deformitása megakadályozta őt a szexuális kielégülés megtapasztalásában. Most, immár tizenhét... több»

Gyenge film és hiába akar nagyon ütős poénokkal szolgálni nem sikerül mert unalmas és semmitmondó. A színészi alakítást is nagyon gyengének éreztem. Nem ajánlom!
#9

vígjáték

nyári szünet utolsó hetét a kamasz évei végét járó Andrea egyedül tölti. Elhatározza, hogy ezt a hetet maximálisan kihasználja, s elsősorban szüzességének elvesztését tűzi ki... több»

#10

vígjáték

Pietro és Francesca egy nagyon boldog pár. Pietro egy nagy ügyvédi irodának dolgozik, szakterülete a válás, Francesca pedig az egyetemen dolgozik kutatóként, és minden vágya, hogy... több»

#11

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Michele egy tizenhárom éves, félénk, népszerűtlen diák, aki szerelmes Stellába. Úgy dönt, ő is elmegy az évente megrendezésre kerülő Halloween bulira, de csakhamar rádöbben, hogy... több»

#12

vígjáték

Netflix

Pietro egy rendkívül sikeres sebész, balesete után azonban amnéziássá válik. Nem csupán munkájára, hanem gyermekére és feleségére sem emlékszik, szerettei azonban mindent... több»

Megfelelt az elvárásoknak, amiket támasztottam felé. Nem egy remekmű, de élvezhető.
#13

vígjáték

Cristina békés életet él, amíg fel nem tűnik a színen bátyja, Ciro, aki ellen bírósági eljárás folyik. több»

#14

53 Zűrös olasz esküvő  (2014)

(6) (6)

vígjáték

Öt jó barátot örökre összekötnek közös gimnáziumi élményeik. Az érettségi óta eltelt húsz évben azonban a sors messzire sodorta őket egymástól. Egyedül Daniele az, aki... több»

Nem rossz vígjáték, hatalmas előnye, hogy európai hangulatú, vagy inkább olaszos, és ebből adódóan életvidám. Sokban különbözik a hollywoodi alkotásoktól, de képes hozni ugyan azt a színvonalat. A történet eredetinek mondható, de sajnos a karakterek nincsenek alaposan... több»
#15

vígjáték

Francis és Claudia igazi jóbarátok, akik semmit sem titkolnak el egymás elől. Egészen addig, amíg John be nem kerül a képbe. Claudia úgy dönt, hogy hozzámegy a férfihoz, Francis pedig... több»

Reális, életszerű témát vet fel a film. A színészek jól alakítanak, lendületes, lényegretörő, szórakoztató kis filmvígjáték. Laza, könnyed, érdemes megnézni!
#16

48 Válás francia módra  (2014)

(3) (6)

romantikus | vígjáték

Ariane és Nino házassága egy másodperc alatt zátonyra fut, amikor a nő bejelenti, hogy válni akar, mert beleszeretett egy ismert karmesterbe, aki megkérte a kezét, és az esküvő után... több»

Francia romantikus film, ami sajnos nem tud megfelelni a műfaja felé támasztott elvárásoknak. Hiányzik a filmből az üde és nem ritkán gúnyos francia humor, amit annyira szeretek. A film nem próbál túl komoly lenni, viszont a poénok nem jók, így marad csak az unalmas szerelmi... több»