Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb dokumentum filmek 2014-től 2014-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

89 A föld sója  (2014)

(9) (2)

dokumentum | életrajzi | történelmi

Sebastiao Saldago, az ismert fotográfus pályafutásának negyven évében átutazta a kontintenseket. Szemtanúja több nemzetközi konfliktusnak, közelről láthatta az éhínség sújtotta... több»

Nem véletlenül jelölték a filmet Oscar-díjra, egészen káprázatos, ha csak egy dokumentumfilmet nézel meg az idén, ez legyen az.
#2

dokumentum | történelmi

A dokumentumfilm az egyes segélyszervezetek munkáján keresztül azt igyekszik bemutatni, hogyan fékezhető meg a harmadik világ országaiban a mély szegénység. több»

Rendező: Michael Matheson Miller

Szereplők: Robert Sirico

#3

dokumentum | dráma | kaland | történelmi

Egy palesztin költő és egy olasz újságíró Milánóban találkozik öt palesztinnel és szírrel,akik a háború elől menekültek Európába, és úgy döntenek segítenek nekik eljutni... több»

#4

dokumentum | életrajzi | sportfilm

A világ egyik legismertebb sportolójának portréja, akinek egész élete hazugság volt. Az amerikai profi kerekes, Lance Armstrong minden vágya a pénz, a hírnév és a siker volt.... több»

Hát igen....sok mindent megtudhatunk a biciklizésről és annak hátteréről. Csalás, csalás hátán. Nem értem ezt az embert. Minek jött vissza az utolsó tour-jára. Nem kellett volna.
#5

70 Violetta: A koncert  (2014)

(1) (3)

dokumentum | zenés

A Violetta: A koncert című dokumentumfilm a népszerű zenés-táncos tévésorozat főszereplőivel készült koncert felvételeinek anyagát tartalmazza, melyre a milánói Mediolanum Forumban... több»

Ez arrol szol hogy a káposztapirulákat evö csaj itt elkezd nekünk kornyikálni, nem tudom hogy voltatok olyan helyzetben hogy egy síp közvetlenül a füled mellet szólal meg ,hát ez hasonlo
#6

dokumentum

Egy gasztronómiai utazás a világ legjobb steakjének nyomában. Tenyésztők, farmerek, hentesek, szakácsok és üzletemberek a világ minden tájáról (Franciaország, Olaszország,... több»

#7

dokumentum | háborús | történelmi

A Korengal: A háború igazi arca című dokumentumfilm az Afganisztánban szolgálatot teljesítő katonák életével foglalkozik. Megismerhetjük nehéz körülményeiket, kétségeiket és... több»

Alapvetően értelmes dokumetnumfilm, de a kamerák buzis közelségből veszik a a visszaemlékezők arcát. Ez irritáló.
#8

NA Ólomkapu  (2014)

dokumentum

Mindszenty József élete és tevékenysége új dokumentumok tükrében A film Mindszenty József életének azt a szakaszát dolgozza fel, amit a hercegprímás az amerikai követségen, a... több»

#9

NA Vatikáni múzeum 3D  (2014)

(6) (3)

dokumentum

Antonio Paolucci professzor, a Vatikáni Múzeum igazgatója egy páratlan utazásra invitálja a nézőket, akik betekintést nyerhetnek a semmihez sem fogható gyűjteménybe, és a... több»

Rendező: Marco Pianigiani

Szereplők: Antonio Paolucci

Ilyen film még nem készült soha. Korunk legmodernebb filmes technológiájával készítettek egy olyan dokumentum filmet, amitől mindenkinek eláll a szava. Antonio Paolucci kommentárja minden pénzt megér. A filmmel csak az volt a bajom, hogy túl rövid volt, akár kétszer ilyen hosszan... több»