Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb zenés filmek 2015-től 2015-ig - Olaszország

#1

75 Ifjúság  (2015)

(21) (6)

dráma | romantikus | vígjáték | zenés

Netflix

Fred és Mick, két régi barát az Alpok lábainál üdül egy elegáns szállodában. Fred egy visszavonult zeneszerző és karmester, Mick pedig egy filmrendező, aki továbbra is aktívan... több»

Nagyon kellemes film tele elrejtett és nyíltan kimondott apró és óriási üzenetekkel. Önmagában is izgalmas lenne, de a képi világ szépsége - férfiaknak még inkább - és néhol feléledő asszociációs vágások furcsa harmonikus de mégis feszültséggerjesztő hatása egy olyan... több»
#2

dokumentum | zenés

Netflix

A "Crossing Rachmaninoff" a feltörekvő zongoraszólistát, Flavio Villanit követi, aki Rachmaninov 2. zongoraversenyét készíti elő első zenekari előadására. több»

Rendező: Rebecca Tansley

Szereplők: Flavio Villani

#3

dokumentum | zenés

A Violetta: The Journey című zenés dokumentumfilmben a népszerű tévésorozat szerelőinek beszámolói alapján készült, s alanyai nem csupán a forgatás élményeiről mesélnek, de ... több»

#4

zenés

Pavarotti szülővárosában, Modenában minden évben tartottak egy jótékonysági koncertet, ahol a kiváló tenor mellett olyan, a zenei világ különböző területeiről érkező énekesek... több»

Mare Nostrum: A Concert, a Journey
#5

dokumentum | zenés

"Egy utazás a hangba és a csendbe, más kultúrákba a messzi Afrikában, át a tengeren, régi barátokhoz, vissza önmagunkhoz." több»