Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb vígjáték filmek 2015-től 2015-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

82 Ha Isten úgy akarja  (2015)

(11) (1)

vígjáték

A drámában egy tekintélyelvű, egyébként ateista, önmagát erősen liberálisnak beállító apa szembekerül fiával, amikor az bejelenti, hogy pap szeretne lenni... több»

Hatalmas alkotás lett ez a film, szerintem bőven eltalálták az egészet. Ami a történetet illeti nagyszerű volt, nem találtam benne semmi hibát. Ajánlom mindenkinek aki jó szórakozásra vágyik.
#2

76 Ifjúság  (2015)

(21) (6)

dráma | romantikus | vígjáték | zenés

Netflix

Fred és Mick, két régi barát az Alpok lábainál üdül egy elegáns szállodában. Fred egy visszavonult zeneszerző és karmester, Mick pedig egy filmrendező, aki továbbra is aktívan... több»

Nagyon kellemes film tele elrejtett és nyíltan kimondott apró és óriási üzenetekkel. Önmagában is izgalmas lenne, de a képi világ szépsége - férfiaknak még inkább - és néhol feléledő asszociációs vágások furcsa harmonikus de mégis feszültséggerjesztő hatása egy olyan... több»
#3

68 Majmok a csúcson  (2015)

(5)

animáció | családi | kaland | vígjáték

Kétmillió évvel ezelőtt a dzsungel mélyén él Edward, a majomkirály legidősebb fia. Születéskor túl kicsinek és gyengének tartották, ezért titokban nevelték föl. Miközben felnő,... több»

Ez egy tipikusan kicsiknek és nagyoknak is bátran ajánlható film. Az egyetlen probléma az vele, hogy nem amerikai nagy stúdió vette kézbe, mert akkor nagyobbat szólhatott volna, de így sem történt nagy baj, mert így legalább minden képkockája érthető és nem elcsépelt, mint sok... több»
#4

68 Latin szerető  (2015)

(1)

dráma | vígjáték

Netflix

A Latin szeretőben összegyűlik a nagy olasz színész, Xavier Kriszpusz családja, a férfi szülőházában. Xavier nagy nőcsábász volt: négy feleségétől, négy lánya született - egy... több»

Azt hiszem ahhoz, hogy az ember maradéktalanul élvezze a filmet, tisztában kell lennie az olasz filmipar nagy klasszikusaival. De ez nélkül is élvezhető.
#5

vígjáték

Szenzációs hír terjed 2006 júniusában az olasz főváros bohémnegyedében, a Trasteverében: eltűnt Leonardo Zuilani. A hírre nagy tömeg gyűlik össze a karikaturista, divattervező,... több»

#6

dráma | romantikus | vígjáték

A lobbanékony természetű egyedülálló anya, Maggie szeretne kicsit közelebb kerülni lázadó kamaszlányához, Summerhez, ezért közös nyaralást tervez. Az uticél Toszkána., ahol az... több»

Minden hibája ellenére egy nézhető romantikus vígjátékról van szó, ami ugyan nem túlságosan emlékezetes, de aki vevő SJP-re, annak valószínűleg nem fog csalódást okozni. Barátnőmmel néztük meg a Deadpoolért cserébe :), de gondolom mondanom sem kell, melyiket élveztem... több»
#7

63 Loro chi?  (2015)

vígjáték

A 36 éves Davidet csak egyetlen dolog hajtja: hogy kivívja a főnöke elismerését, és ezáltal jobb pozícióba kerüljön a cégben. Egy forradalmi felfedezés után úgy tűnik, végre... több»

#8

vígjáték

Diego, Claudio és Fausto nem ismerik egymást, de mindhárman a fordulópontot keresik az életükben. A lehetőség az agroturizmus képében jelentkezik, azonban mivel külön-külön nincs... több»

#9

dráma | történelmi | vígjáték

A Csodálatos Boccaccio című filmben egy csapat fiatal barát egy halálos kór elől vidéken talál menedéket az 1300-as években. több»

Én személy szerint nem olvastam a Dekameront, csak hallottam róla egy keveset. A sznészi teljesítménnyel meg voltam elégedve, és a történet is érdekesnek mondható, ugyanakkor a vágás és a zene nagyon önkényes, nem szolgálja az előnyös dramaturgia érdekeit.
#10

59 Mondjuk ki!  (2015)

vígjáték

Beszélnünk kell! – ez az egyik lerettegettebb mondat minden pár számára… Az ötvenéves Vanni ismert író, a harmincéves Linda pedig a segédje. A tökéletes pár egy csodaszép... több»

#11

vígjáték

Netflix

Egy rendkívül szorongó apa a lánya naplójából megtudja, hogy épp készül valakivel lefeküdni, ezért vacsorát szervez, hogy megpróbálja lebeszélni. több»

Elég felejthető, de azért néha nevettem és a volt néhány komikus karakter.
#12

vígjáték

Netflix

Giulia (Liz Solari), a félig olasz, félig spanyol modell a fényűző divatbemutatók világából egy csendes dél-olasz falucskába csöppen, ahol tanyát örökölt. Nem vágyik a falusi... több»

Azt hittem, valami jobb fajta vígjáték lesz, de egy normális poént nem tudnék mondani belőle. A történet unalmas, de a szereplők még rosszabbak, a fogyatékos például kifejezetten idegesítő, de a többi is erőltetett. Időpocsékolás volt végignézni.
#13

vígjáték

A film az iskolai zaklatások és a homofóbia kérdését járja körül egy tinédzser történetén keresztül.

#14

vígjáték

Netflix

Egy válóperes ügyvéd és egyedülálló anya állandóan harcban áll a férfiakkal, egy terapeuta azonban úgy tűnik, teljesen megváltoztathatja az életét, miután találkoznak Rómában. több»

Szép emberek egy romantikus filmben. Semmi extra, de tekintve, hogy olasz produkció elég minőségi.
#15

vígjáték

Egy férfi egy napon bekap egy pirulát, mely csökkenti agyi aktivitását. A férfi elméjének 2%-át használva a tökéletesen "átlagos olasszá" válik.

#16

vígjáték

Fulvio Canfora egy cég igazgatóhelyettese. Egy szép napon kirúgják és börtönbe csukják, ahonnan Germanohoz, a bátyjához költözik kis időre. Germano a Rocca di Sotto gyülekezet... több»

#17

vígjáték

Netflix

Chiara egy olyan férfira vágyik, aki képes elviselni a ridegségét. Rövidesen Orazio karjai között találja magát, ám az is kiderül, hogy a férfi egy igazi álmodózó, és valójában... több»

Egész jól indult, de eléggé eluntam a végére. Az alapötlet jó, de a kivitelezés kissé "érdekes".
#18

NA A grimasz  (2015)

játékfilm | vígjáték

Carmine egy öreg nápolyi énekes, akinek az élete teljesen megváltozott azóta, hogy súlyos baleset érte. A férfi ugyan életben maradt, de lebénult az arca, és tolószékbe... több»