Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb vígjáték filmek 2017-től 2017-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

dráma | kaland | road movie | romantikus | vígjáték

Netflix

Ella és John, az idősödő pár egy különleges utazásra indulnak, amely alighanem életük legnagyobb kalandja lesz. Az asszony gyógyíthatatlan rákos megbetegedésben szenved, míg a... több»

#2

dráma | vígjáték

A huszonéves Alessandro lázadó korát éli, folyton haverjaival lóg. Édespaja munkát kínál neki, hogy ne az utcán tengesse az életét. Giorgió egy öreg, 82 éves, elfeledett költő,... több»

Itt sincs vélemény, nem hiszem el... Igazi olasz film, ami szerintem nagyszerűen sikerült. A történet maga is nagyon aranyos és életszerű is. Megtalálunk benne minden itáliai elemet, a haragot, szenvedélyt, szerelmet, szeretetet, boldogságot. Azt hiszem, ezzel mindent elárultam a... több»
#3

vígjáték

Hét régi barát egy vacsoraasztal mellett találkozik és kitalálják, hogy játszani fognak. Méghozzá azt, hogy minden bejövő hívás vagy üzenet nyilvános - és az este során szépen... több»

#4

akció | krimi | vígjáték

Visszatér a pályára az ütős csapat. Annak érdekében, hogy régi bűntetteik felett szemet hunyjon a rendőrség, kénytelenek segíteni őket a a drogellenes harcban. több»

#5

vígjáték

Giacomo egy iparos dinasztia különc örököse, aki apja halála óta még mindig szinte gyerekként él. A család ceruzagyárát erős kezű nevelőapja irányítja, így neki van ideje... több»

#6

dráma | musical | romantikus | vígjáték

A film középpontjában egy férfi és egy nő áll, két illegális bevándorló, akikben nincs semmi közös, de mégis egymásra vannak utalva. Észak-Afrikából Olaszországba keveredtek,... több»

#7

misztikus | vígjáték

Stucky nyomozó a gyilkosok nyomába ered, és persze megpróbálja kideríteni Desiderio Ancillotto kissé teátrálisra sikeredett öngyilkosságának az okát. több»

#8

romantikus | vígjáték

Amin, a fiatal forgatókönyvíró hazatér a mediterrán kisvárosába nyári pihenőre, ahol megismerkedik Jasmine-nal, akibe szinte azonnal beleszeret. Hamarosan felbukkan egy producer, akinek... több»

#9

59 Easy  (2017)

vígjáték

Isidoro go-kart versenyző akart lenni, de karrierje megbicsaklott, amikor elhízott. Egy napon feltűnik Isidoro fivére és munkát ajánl neki. több»

#10

dráma | vígjáték

Giorgio sikeres újságíró, ünnepelt arca egy tévéshownak. A tinédzser fia, Tito azonban olyan lusta, amilyen lusta csak egy tinédzser tud lenni, és képtelen kifejezni az érzelmeit.... több»

Parasztháború
#11

vígjáték

Netflix

1975 nyarán a faluban háború tör ki a jómódú családok gyerekei és a halászok és parasztok gyerekei, a cafonik (bunkók) között. Az előbbiek vezetője Angelo, akinek elveit... több»

Sok hasonló háborút juttatott eszembe gyermekek vagy fiatalok között. Kicsit, mint a Legyek ura. A gyermekkor varázslatosságát keveri a könyörtelen valósággal.
#12

vígjáték

A film története szerint egy szilíciai kisváros lakóinak számos problémával kell szembenézniük, melyek mindegyikét az őszinte hozzáállás hiánya okozta. Az új polgármester azt... több»

#13

vígjáték

A film története szerint Martino húga, Caterina nem dolgozhat tovább, ugyanis egészségi állapota nem teszi ezt lehetővé. Martino ugrik be takarítani Caterina helyett Guglielmo Gioia... több»

#14

vígjáték

Netflix

Egy gitáros hosszú éveken keresztül Olaszország legnagyobb művészeivel dolgozhatott együtt, azonban az elismerés és a hírnév számára elmaradt. Most viszont elhatározza, hogy egy... több»

Érdekes és szórakoztató film, főleg zenészeknek, de nem csak nekik.
#15

vígjáték

A napok igencsak lassan telnek a La Serenissima idősek otthonában. Hirtelen egy rossz hír felkavarja a hangulatot a nyugalomnak pedig vége szakad. Edda, a hetvenhárom éves hölgy kórházba... több»

#16

vígjáték

A Tucci család visszatér! Abban a hitben, hogy elveszítették a szerencséjüket, a família hazatér a falujába. Ám rájönnek, a fiúk titokban befektette a pénzüket. Most ismét... több»

#17

krimi | vígjáték

Egy csapat lelkileg sérült gengszter bankot készül kirabolni, azonban a terveik egyszerűen teljesen össze dőlnek, amikor kiderül, hogy mindenki máshogy képzelte el az egészet balhét. több»

#18

52 Oh mio Dio!  (2017)

dráma | vígjáték

Mi történne ma a magukat kereszténynek és katolikusnak valló társadalmakban, ha Jézus valóban feltámadna? Vajon komolyan vennénk? És milyen akadályokkal kéne megküzdenie a... több»

#19

vígjáték

Netflix

Martino csalódott a szerelemben. Rómába utazik a nagybácsijához, aki megmutatja neki az élet szenvedélyes és nagyszerű oldalát. több»

Teljesen szórakoztató film, szerethető és érdekes szereplőkkel. Szívmelengető és jókedvű, remélem több emberhez is eljut.