Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb horror filmek 2018-től 2018-ig - Olaszország

#1

64 Sóhajok  (2018)

(19) (13)

fantasy | horror | misztikus | thriller

Cinego | Amazon Prime Video

1977-ben egy fiatal amerikai táncos, Susei Bannion Berlinbe költözik, hogy csatlakozzon egy világhírű tánctársulathoz. Érkezését követően a társulat egyik tagja rejtélyes... több»

Luca Guadagnino merész és nagyszabású tervet valósított meg ezzel a filmmel, ami részben sikerült, de nem lett hibátlan. A közönség és a kritikusok körében is lettek rajongók és heves ellenzők, attól függően, kit varázsoltak el a film erősségei, és kit csaptak inkább arcul... több»
#2

akció | horror | krimi

Három bűnöző új életet akar kezdeni, ám útjuk épp akkor keresztezi egy asszonyét és fiáét, akikor tragikus titkot horzodnak magukkal. A csapat után bűnözők, rendőrök és titkos... több»

#3

horror

Egy posztapokaliptikus világban járunk, ahol a felfegyverzett csapatok gondolkodás nélkül végeznek mindenkivel, aki csak kapcsolatba hozható a katasztrófáért felelős sötét erővel. több»

#4

50 Notte Nuda  (2018)

horror

Andrea és Paolo hosszú évek óta ismét találkoznak - ám a mókásnak induló túra szörnyen rosszul sül el, amikor egy hulla eltüntetése közben az erdő és az elme borzalmas... több»

#5

horror

Rómában egy hamarosan nyíló menekülttábor elleni tüntetésen kitör egy zombi-apokalipszis. több»

#6

horror

Sarah és a barátai úgy döntenek, hogy egy olyan öreg villában töltik a hétvégét, amit Sarah titokzatos körülmények között örökölt. Miután a padláson találnak egy Ouija... több»

#7

NA The Sandman  (2018)

horror

Nathan egy fiatal diák, aki nem tud szabadulni gyermekkori traumájától, melyet a Sandmannek nevezett sorozatgyilkossal való, kis híján végzetes találkozása eredményezett. Nathan... több»

Rendező: Dario Argento

Szereplők: Iggy Pop