Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb vígjáték filmek 2018-től 2018-ig - Olaszország

A férfi, aki megvette a Holdat
#1

vígjáték

Az olasz hírszerző ügynökség nehezen hihető információhoz jut: Szardínia szigetén él egy azonosítatlan ember, aki a Hold valódi tulajdonosa. Az információt azonnal megosztják a... több»

#2

vígjáték

Mozikban | Cinego | Filmio

Arturónak, a sikeres séfnek ismétlődő dühkitörései miatt közösségi szolgálatot kell teljesítenie: egy Asperger-szindrómásokkal foglalkozó segítő csoport tagjait kell... több»

Nagyon tanulságos, szívhezszóló történetet mutat be az Ízlés szerint fűszerezve. A film humora nekem teljesen bejött, azért jó néha belülni egy olan mozira, aminek tényleg van mondanivalója, de közben szórakoztat is. Bátran tegyetek vele egy próbát.
#3

64 A vendég  (2018)

(1)

vígjáték

Egy keserédes, kései felnövéstörténet, ami a modernkori szerelem problematikáját boncolgatja. több»

Tökjó film. Tükröt tart a mai 30asok elé. Tényleg ilyenek az emberek és kapcsolatok...
#4

krimi | vígjáték

Luca, a beszédtanár megmenti egyik diákja életét, aki történetesen a hírhedt Serrano család leszármazottja. A maffia így váratlanul megjelenik Luca életében, hogy meghálálják a... több»

#5

vígjáték

Netflix

Alessandro és Anna egy véletlen folytán ismerkednek meg. Noha eleinte kissé ellenszenvesek egymásnak, kis időn belül nagyon sok közös pontot találnak.. több»

Humoros és nagyon valóságos, nem azt éreztem, hogy a szereplők egy gyártósoron készültek és makulátlanok.
#6

dráma | misztikus | szatíra | vígjáték

A neves filmproducert a Tiberiuszba fulladva találják - az első számú gyanúsított pedig három fiatal feltörekvő forgatókönyvíró. több»

#7

dráma | vígjáték

Olasz dráma egy nagyon gazdag milliárdosról (Numa Tempesta), aki pompás szállodát működtet, ám egyszer nagyot fordul élete és hirtelen szegények segítőjévé válik. A változás... több»

#8

kaland | vígjáték

Harminc évvel a királyi háznak tett dicsőséges szolgálat után a négy muskétás öregesen tengődik. D’Artagnan (Pierfrancesco Favino) szoknyabolond disznópásztor, fájó... több»

#9

vígjáték

Antonio végre elhatározza, hogy bemutatja vőlegényét, Paulot a szüleinek, egyúttal pedig felvállalja homoszexualitását. Szülőfalujába hazautazva azonban a helyiek előítéleteivel is... több»

#10

54 Lucia látomásai  (2018)

(2) (1)

dráma | vígjáték

Telekom TVGO

Lucia fiatal olasz nő, aki egyedül neveli lányát, és építkezésekhez mér fel földterületeket. Ám egy nap munkája során olyan dolgokra lesz figyelmes, amelyek nem igazán illenek az... több»

Én személy szerint egy tartalmilag kissé sekélyesnek éreztem ezt a filmet. Ez persze nem gáz, mivel a hangulata így is egész jól megragadja az embert. Egy korrekt alkotás a Lucia látomásai, de szerintem ezt az árkot nem igazán lépi át.
#11

krimi | vígjáték

Egy professzor megmenti egy elgázolt ember életét, aki cserébe megígéri, hogy leszámol a férfi ellenségeivel. Bár a professzor azt állítja, hogy nincsenek ellenségei, a férfi mégis... több»

#12

dráma | romantikus | vígjáték

Egy nagy család - ami olyan, mint bármelyik másik: vannak, akik gyakrabban, találkoznak, és vannak, akik ritkábban - összegyűlik Alba és Pietro 50. házassági évfordulójára egy... több»

#13

51 Beate  (2018)

vígjáték

Egy üzemi varrodai dolgozóit egyik pillanatról a másikra elbocsájtanak, ám egy helyi kolostor nővérei közbelépnek. több»

#14

dráma | vígjáték

Mialatt a vakációját tölti a francia Riviéra egyik villájában, Annának egyszerre kell megküzdenie egy friss szakítás utáni érzelmeivel és a következő filmjének megírásával.  több»