Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb rövidfilm filmek 2019-től 2019-ig - Franciaország

#1

79 Baltringue  (2019)

dráma | rövidfilm

Két év után Issa épp szabadulna a börtönből, amikor megismeri az egyik friss elítéltet, Gaëtant, ez pedig mindent megváltoztat. több»

Szimbiózis
#2

77 Szimbiózis  (2019)

animáció | rövidfilm

Egy nő hűtlenségen kapja a férjét, és nyomozni kezd a férfi szeretői után. Idővel azzal szembesül, hogy kíváncsisága sokkal erősebb a féltékenységnél.   több»

Rendező: Nádja Andrasev

#3

rövidfilm | zenés

Netflix

PNL: Au DD hivatalos videoklipje.

#4

66 The Van  (2019)

rövidfilm

Már csak néhány bunyót kell megnyernie, és Ben végre édesapjával együtt elhagyhatja Albániát. A fiú legalábbis ezt hiszi. több»

#5

64 Lidérc úr  (2019)

animáció | rövidfilm

Rövid és lebilincselő történet arról, miként alakul ki bennünk a szerelem, amely átjárja a testet és a lelket egyaránt. több»

Rendező: Tóth Luca

La nuit est là
#6

dráma | rövidfilm

Férje három évvel ezelőtti meggyilkolása óta Jeanne élete kezd egyre csendesebben és nyugodtabban telni egy szigeten. több»

La jupe d'Adam
#7

rövidfilm | vígjáték

Egy fiatal apa úgy dönt, hogy hagyja fia nemi identitását szabadon kibontakozni, és beleegyezik, hogy a srác egy nap szoknyában menjen iskolába. A fiút azonban társai zaklatni kezdik,... több»

#8

NA A blokád  (2019)

rövidfilm

Két tüntető, Fred es Bouly emlékezetest módon szeretnék lezárni a sárgamellényesek 2019. januárjában Franciaországban kirobbant tüntetéshullámát... több»

Rendező: Jonathan Lago Lago