Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb romantikus filmek 2020-től 2020-ig - Amerikai Egyesült Államok

Saját filmes lista készítése
#1

78 A csókfülke 2  (2020)

(15)

romantikus | vígjáték

Netflix

Elle, Noah és Lee kalandjai folytatódnak.

Hát, hol is kezdjem. Tudtam, hogy az lesz a vége, hogy a két szerelmespár, aki eltávolodott egymástól, újra összejön. Tényleg azon imádkoztam, hogy csak legyek rajta túl az előzetes alapján. De egyszercsak elkezdett érdekelni, amit látok, a szereplők közti kémia, az a sok dráma... több»
#2

dráma | romantikus

Amazon Prime Video

Egy középiskolás srác megtalálja azt, amit igazán szeretne csinálni, miután állást kap a suliújságnál.

Fel sem fogom, hogy a sok hígvelejű baromsághoz képest ez a film miért van lehúzva. Mert emberi? Mert nem az univerzumot kell megmenteni /a sok bunkótól/? Emberi és érzelmi film.
#3

77 Palm Springs  (2020)

(22) (5)

fantasy | misztikus | romantikus | vígjáték

Cinego | Telekom TVGO

Nyles (Andy Samberg) életét különös jelenség fordítja a feje tetejére: egy időhurok rabjává válva minden reggel ugyanarra a napra ébred, újra és újra elkíséri barátnőjét egy... több»

Imádtam a filmet. Az időutazós filmek közül az időhurkosok általában hamar idegesítővé válnak, de itt nem volt ilyen érzésem. Jól összerakott történet, sok humorral és érzelemmel. Csodálatos érzés, ha az ember megtalálja a másik felét. A vontatott, egymást követő... több»
#4

romantikus | vígjáték

Netflix

Peter és Lara Jean kapcsolata épp a következő szintre lépne, azonban amikor megjelenik Jean egykori szerelme, minden a feje tetejére áll.    több»

A fiúknak 2 - Utóirat: Még mindig szeretlek a A fiúknak, akiket valaha szerettem folytatása. A filmet a Netflixtől kaptuk, a történet a ma oly divatos könyvadaptációból készült. A szerző az ázsiai felmenőkkel rendelkező amerikai írónő, Jenny Han. Szinte kizárólag... több»
#5

74 Alkalmi randevú  (2020)

(9) (2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Sloane és Jackson utálják, hogy egyedül kell lenniük az ünnepségeken, ahol állandóan el kell viselniük rokonaik ítélkezését. Amikor a két idegen találkozik, megfogadják, hogy... több»

Sablonos romantikus vígjáték. A megszokott panelekből építkezik, így aki egy hasonló filmet is látott, az tudja, mire számíthat… és pontosan azt is kapja. Itt véget is érhetne a kritika, de ennyivel azért nem lehet elintézni. Igaz ugyan, hogy semmi újdonság nincs benne, de mint... több»
#6

83 Még mindig hiszek  (2020)

(5) (10)

dráma | életrajzi | romantikus | zenés

Telekom TVGO

A film az amerikai kortárs keresztény énekes és dalszerző, Jeremy Camp és felesége, Melissa történetét dolgozza fel. A pár 2000. októberében házasodott össze, ekkor azonban már... több»

A remény hal meg utoljára. Szép film volt a küzdésről, a tenni és élni akarásról, hogy mindig hinni kell a legvégsőkig.
#7

92 Valódi szerelem  (2020)

(1)

dráma | romantikus

Netflix

Egy afroamerikai festőművész mindent megtesz, hogy a művészscéna elismert részévé váljon, a mindeközben a szerelem is rátalál. több»

Egy egész decens romantikus film, ami belefoglalja a várost is - Washington D.C.-t. Kifejezetten szép a képvilága.
#8

dráma | romantikus

Netflix

Violet és Theodor története, akik amint egymásra találtak, máris megváltoztatták a másik életét. A két fiatal rengeteg mély lelki sebet hordoz magában, ám úgy tűnik, egymás... több»

A Veled minden hely ragyogó egy fájdalmasan szép történet, amit a NETFLIX hozott el nekünk. Ez is egy könyvadaptáció. A főszerepben két középiskolás fiatal. A lány nemrég veszítette el a nővérét. Hogyan lehet ezt feldolgozni, hogyan lehet visszarázódni a hétköznapokba? A... több»
#9

69 Miután összecsaptunk  (2020)

(11) (9)

dráma | romantikus

Telekom TVGO

Tessa és Hardin különös kapcsolata válaszúthoz érkezik. A lány ráébred, hogy talán minden hiábavaló volt, és mégsem kellett volna a vonzalomnak engedve mindent feladnia.... több»

Hát az első film sem volt valami nagy eresztés, és a folytatást sem fogják nevezni a jövő évi Oscarra, az már biztos. Kicsit koncepció nélküli tinirománc, nem kínos és nem fáj, de nem is igazából jó. Ha abban maradunk, hogy közepeske, azzal nem sértek meg senkit.
#10

dráma | misztikus | romantikus | thriller

Netflix

Egy szenvedélyes Monte Carló-i románc után a sármos özveggyel, Maxim de Winterrel (Armie Hammer) a frissen házasodott fiatal nő (Lily James) Manderley-be érkezik a férfi családjának... több»

Végre megérkezett A Manderley-ház asszonya a Netflix legújabb saját gyártású filmjei közé, amit már nagyon vártam. Ez a film nem egy remake (feldolgozás), hanem Daphne du Mauier 1938-ban írt regényének legújabb adaptációja. Aki esetleg nem tudná, ennek a... több»
#11

78 A titok - Merj álmodni  (2020)

(7) (1)

dráma | romantikus

Netflix

Egy özvegyasszony életébe hatalmas változásokat hoz egy férfi, aki igyekszik őt a pozitív gondolkodás felé terelni. több»

Megkerülhetetlennek érződik számomra legelőször magáról a „Titok” megnevezésű ezoterikus alapjelenségről beszélni, ugyanis enélkül nem nagyon lehet értelmezni a filmet, legalább megközelítően korrekten. Rhonda Byrne producer-író 2006-os filmje, a „Titok: Vonzás... több»
Giovanni's
#12

87 Giovanni's  (2020)

(1)

dráma | életrajzi | romantikus

Az 1950-es években Giovanni, a fekete és homoszexuális amerikai férfi elhagyja a szülőföldjét, és Párizsba megy, ahol nagyobb toleranciát remél. több»

#13

66 Ha tudnád  (2020)

(5)

romantikus | vígjáték

Netflix

A suli legjobb tanulójának számító Ellie segít az iskola legjobb sportolójának a tanulásban. Ellie titokban szerelmes a srácba; rövidesen szoros kapcsolat szövődik közöttük. több»

Nekem bejött. Elég sokáig lebegtették, hogy ki kibe szerelmes és ki kivel jön össze. De aki a tartalmat írta, na az sem látta a filmet.
#14

83 Karácsonyi meglepi  (2020)

(4) (5)

dráma | romantikus | vígjáték

HBO GO | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Az első találkozás a barátnőd szüleivel bizony kemény lehet. Az esküvőről ábrándozol, és azt tervezed, hogy megkéred a szerelmed kezét a közös karácsonyi vacsorán, majd... több»

Nem mondanám, hogy meggyőzött, tényleg annyira belesimul az átlagos ünnepi filmek sorába, hogy az egyébként remek szereplőgárda sem sokat segít rajta. Jóindulattal legyen ez egy közepes, de ajánlást nem tudnék adni mellé.
#15

romantikus

Stan Mann igazán tudja, hogy kell élni. Egy ötcsillagos szállodában lakik, ahol a személyzet lesi minden kívánságát, falja a nőket, és az italt sem veti meg. Egy nap azonban minden... több»

#16

71 A húsvéti küldetés  (2020)

(6) (1)

romantikus

Erin egy jól menő csokoládé gyártó cég vezetője. Az élete kiegyensúlyozott mederben halad előre egészen addig, ameddig fel nem tűnik neki, hogy a vállalat bevételei egyre csak... több»

Én az ilyen filmeket csak limonádénak szoktam hívni, de ez nem rosszat jelent, sőt. Azt gondolom, néha kellenek ilyen filmek, amelyek kikapcsolnak, nem kell rajtuk agyalni, kellemesek, könnyedek. Na ez a film is pont ilyen, ajánlom mindenkinek.
#17

80 Szavak a falakon  (2020)

(3)

dráma | romantikus

HBO GO

Egy paranoid skizofréniával küzdő tinédzser reméli, hogy az új kísérleti gyógyszer segít neki eligazodni a középiskola és a külvilág bonyolult rendszerében. több»

Meg voltam róla győződve, hogy egy sima, kicsit lapos, és a maga unalmas módján eredeti kamaszfilmmel lesz dolgom, de tévedtem - ebben a filmben egy csomó minden más is vastagon benne van, mint ami elspre látszik.
#18

69 Garantált szerelem  (2020)

(8) (2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Susan (Rachael Leigh Cook) próbálja az ügyfeleit elveihez hűen képviselni a bíróságon, ez azonban nem tűnik túl jövedelmező módszernek. Egy nap azonban nem mindennapi megbízást kap... több»

A Netflix egyik legnépszerűbb romantikus drámája Rachael Leigh Cook és Damon Wayans Jr. főszereplésével veséz ki egy igen megosztó témát: lehet-e garantálni a szerelmet?! A történet főhőse, Nick ennek felderítéseként, találkozott és randizott is ezer különböző emberrel.... több»
#19

családi | dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Margaretnek ismét segítségre van szüksége, hogy több időt tölthessenek együtt Kevinnel még a koronázás előtt. Vajon sikerül-e újra szerepet cserélniük Stacy-vel, vagy az új... több»

Ostoba, giccses, tele van hülye helyzetekkel és döntésekkel, nem érteni a karakterek motivációit. De alig várom a következőt.
#20

69 Pont az a dal  (2020)

(9) (10)

dráma | romantikus | zenés

Telekom TVGO

Grace Davis (Tracee Ellis Ross) az énekes szupersztárok mesébe illő, fényűző életét éli, bárhova menjen, mindenhol rajongók és fotósok hada várja, az őt övező, évtizedek óta... több»

Kicsit meglepődtem, hogy Dakota Johnsony is a színészgárda között találtam, nagyon jól állt neki ez a szerep, szerintem több ilyet kellene vállalnia. Amolyan keserédes az egész, de szerintem közel sem annyira, hogy esetleg borús hangulatba hozza az embert.