Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb rövidfilm filmek 2020-től 2020-ig - Franciaország

#1

68 Horacio  (2020)

animáció | rövidfilm

Cinego

Évekkel korábban Guillaume megölte barátját, Horaciót. Hosszú börtönévei alatt elfelejti, miért is követte el a gyilkosságot. Azonban minden megváltozik, amikor szabadlábra helyezik. több»

#2

64 Dustin  (2020)

dráma | rövidfilm

Cinego

DJ Dustin élete legvadabb bulijába keveredik az egyik raktárban tartott fellépése során.

#3

63 Kanyon  (2020)

misztikus | rövidfilm

Egy turistabusz kirándulókat visz a hegyekbe. Egy rövid szünet után a turisták gyanút fognak, hogy valaki eltűnt. A busz nem akarja megkockáztatni, hogy bárkit is otthagyjanak, főleg... több»

#4

62 Szemtanú  (2020)

(1)

dráma | rövidfilm

Teheránban egy anyának dolga akad egy bevásárlóközpontban. Kislányát kint hagyja az autóban, ám közben egy váratlan helyzet adódik, és segítségére siet egy idős nőnek. Ez alatt... több»

Jó, effektív rendezés és visszafogott, de célravezető alakítások.
#5

61 Love Hurts  (2020)

rövidfilm

Cinego

Sam visszahúzódó és titokzatos. Azonban egy napon találkozik Troy-jal, aki erőszakos és nem ismeri a fájdalmat. Troy megmutatja neki a világát, ami tele van pofonokkal és szerelemmel. több»

#6

56 Genius Loci  (2020)

animáció | rövidfilm

Reine egy estén a városi káoszt titkozatos entitásnak látja, ami élőnek tűnik és vezetőként viselkedik. több»

#7

NA Avant Tim  (2020)

rövidfilm

Frédéric és Suzanne 1989-ben vásárolta meg első VHS videokamerájukat. A kamera tanúja volt a mindennapi életüknek, családi pillanataiknak és barátaik körében eltöltött... több»

#8

NA Maximus  (2020)

dráma | rövidfilm

A börtönviselt Max próbál normális életet élni, szociális munkásként dolgozik az idős Eliane házában. Minden erőfeszítése ellenére azonban kénytelen visszatérni az alvilágba,... több»

#9

rövidfilm | vígjáték

A 45 éves, elvált Pascal elszigetelt és némiképp kívülálló életet él Korzika egy távoli, eldugott vidékén. Ma van a fia születésnapja, de még nem vett neki ajándékot. Három... több»

#10

rövidfilm | vígjáték

Paul apává válik, de sosem ismerte a sajátját. Amikor az anyja elmondja neki az igazságot, úgy dönt, találkozik szupersztár édesapjával. több»

#11

dráma | rövidfilm | vígjáték

TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Dominique közúti vizsgabiztos, akire nyugdíjba vonulása előtti utolsó munkanapján még komoly feladat vár: le kell vizsgáztatnia Mariont, aki addig összesen ötször bukott meg a... több»