Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb animáció filmek 2020-től 2020-ig - Magyarország

Saját filmes lista készítése
#1

68 Helfer  (2020)

animáció | rövidfilm

Egy fiatal nő képtelen szabadulni az állandó szorongástól és a rémálmoktól. Segítségért fordul, ám egy igencsak szokatlan megoldást kínálnak fel számára, amely során szembe... több»

#2

animáció | családi

Egy fiatal delfin megmenti Halvárost a gonosz angolnáktól, majd sikerült apja nyomára bukkannia. több»

#3

animáció | rövidfilm

Történetünk főszereplője váratlanul értesül arról, hogy hamarosan el kell költöznie az otthonának mondott panellakásból, amelyet már évek óta bérel. A hír teljesen felkavaró... több»

Hortobágyi darumese
#4

animáció

Rövid animáció a testvéri szeretet bájos durvaságáról, László Noémi verse alapján. több»

Búvóhely
#5

NA Búvóhely  (2020)

animáció

Két testvér nagyon jól szórakozik bújócskázás közben, amíg a szüleik főzik a vacsorát. Amikor az egyik fiúcska visszaszámol, a másik gyorsan belebújik egy kis pohártartó... több»

Attitűd
#6

NA Attitűd  (2020)

animáció

Látszólag szokványosan induló nap veszi kezdetét egy kis belvárosi lakásban, ahol a főhős megtanult együtt élni az egyre inkább széthulló életével. Kint zajlik az élet, hallja a... több»

Rendező: Pataki Szandra

Szereplők: Mészáros Bori

#7

animáció

1937. Angyalföld, a tízéves Papp Laci barátaival minden délután a fóti utcai grundra jár le focizni. A környék nagy vagányai is betévednek hozzájuk és elveszik a labdájukat. Laciék... több»

Rendező: B. Nagy Ervin

#8

NA Odakint  (2020)

(1)

animáció | rövidfilm

Egy csapat gyerek játszik önfeledten odakint. Az egyik kislány, aki egy kissé elveszettnek érzi magát, varázslatos és kozmikus kalandra indul. Útja során sikerül megküzdenie saját... több»

Rendező: Orosz Judit

#9

animáció

Telekom TVGO

A legkisebbek körében közkedvelt sorozat soron következő részében Bogyóra, Babócára és kis barátaikra újabb kalandok várnak. Ugri és Szellő a tengerpartra indul kagylókeresésre,... több»

Puskás Öcsi és barátai - A rongylabda
#10

animáció

A hatéves kis Puskás Öcsi amint hazaér az iskolából, sietve ledobja táskáját, és el is rohan otthonról a közelükben lévő grundra. A pályához érve találkozik legjobb... több»

Macskakirálylány
#11

animáció

A mesebeli sűrű, sötét erdőben egy viskó áll. Itt lakik Bánatos királyfi, aki nem jutott tovább, amikor elindult szerencsét próbálni. Amikor váratlan vendégei érkeznek, élükön... több»

Digicica
#12

NA Digicica  (2020)

animáció

A tökéletesen élethű házi-kedvenc kiváló társ az elfoglalt anya kisfia számára, amíg a konzolban le nem merül az elem... több»

Rendező: Fülöp Péter

#13

animáció

Dorka élete teljesen a feje tetejére áll, amikor megözvegyült édesapja váratlanul közli vele, hogy újra megházasodik. A kislány egyébként is élénk fantáziával van megáldva, így... több»