Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb dráma filmek 2020-től 2020-ig - Svédország

Saját filmes lista készítése
#1

dráma | vígjáték

Mozikban

Az alkohol megnyitja az elmét a külvilág felé, a problémák kisebbnek tűnnek, növekszik a kreativitás. Mindannyian jól ismerjük ezt az érzést: az első pohár bor elfogyasztás után a... több»

Ha eddig még nem lett volna egyértelmű, Mads Mikkelsen egy zseni, és ezt újra bizonyítja. A Még egy kört mindenkinek egy nagyon meglepő film, de erről nem is mondanék egyebet, rá fogtok jönni, mire gondolok, és baromira szórakoztató darab. Még több ilyet, de gyorsan! :)
#2

72 200 méter  (2020)

dráma | kaland

HBO GO (2021.10.24.) | TV-ben (Cinemax2, vasárnap 20:30)

Egy palesztin apa csapdába esik az elválasztó fal másik oldalán. Viszont a fia kórházban van, és bármire képes, hogy időben odaérjen hozzá. több»

#3

dráma

Miután teste valóságos műalkotássá alakult, Sam, a szíriai menekült kénytelen azzal szembesülni, hogy sokkal többet adott el, mint a saját bőre. több»

#4

dráma | vígjáték | zenés

Uje-t, a popsztárt Parkinson-kórral diagnosztizálják. A történet az ő mindennapi szenvedéseiről és nehézségeiről szól. több»

#5

68 Malmkrog  (2020)

dráma | történelmi

Nikolai, a gazdag földbirtokos vendégül látja néhány barátját – egy politikust, egy grófnőt, egy tábornokot és annak feleségét – vidéki kastélyában. Az ínyenc ételek és... több»

#6

akció | dráma | thriller

A norvégiai téli búvárkodás két nővér kétségbeesett versenyévé válik az idővel, miután egyikük csapdába esik az óceán fenekén. több»

#7

64 Tove  (2020)

dráma | életrajzi

Tove Jansson, a népszerű Moomin könyvek megalkotójának élettörténete.

#8

60 Charter  (2020)

dráma

Alice két hónapja nem látta a gyermekeit, mivel válópere után a felügyeleti rendelkezésre várakozik. Egy nap azonban felhívja a fia, az asszony pedig nem bírja tovább a tétlenséget.... több»

#9

59 Inland  (2020)

dráma

Egy fiatal nő maga mögött hagyja Stockholmot, hogy vidékre költözzön a barátjával. Kapcsolatuk azonban csakhamar véget ér, a nő azonban ennek ellenére marad, és folytatja nemrég... több»

#10

58 Sweat  (2020)

(3) (2)

dráma

Cinego

Három nap egy fitnesz influenszer, Sylwia Zajac életéből. A közösségi média sztárját, Sylwiát hűséges alkalmazottak és csodálók veszik körül, miközben ő csak meghittségre... több»

Nagyon tetszett, a főszereplő alakítása, kapcsolata anyjával és a rendezés is első osztályú, csak ajánlani tudom.
#11

52 Molly  (2020)

dráma

Egy apa és lánya története. A férfi átéli azokat az alternatív életeket, amelyeket korábban választhatott volna. több»

#12

43 Horizon Line  (2020)

(4)

dráma | kaland | thriller

Egy pár egy trópusi szigetre tart egy esküvőre, útjuk azonban az életükért vívott küzdelemmé válik, miután kisrepülőgépük pilótája szívrohamot kap. több»

A főszereplők mintha a Darwin díjra áhítoztak volna, egyik bugyuta döntés a másik után. Teljesen hidegen hagyott, hogy túlélik-e a dolgot.
#13

dráma

Egy fiatal férfinak, akinél rákos megbetegedést diagnosztizáltak, szembe kell néznie sorsával és önmagával.